Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.8] 1998r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ponowie, dziś już jednak ze zdjeciami by pokazac moje autko :biggrin: tak wiec na początek jest to audi a4 (b5) z 1998 roku, silnik 1.8 (125 kucyków). jedni mowia ze malo mocy ma ten silnik ja tam twierdze ze w zupelnosci wystarczy. nie mam problemów zarówno na trasie a tym bardziej w mieście by sprawnie nim pomykac. z wyposarzenia to elektryka szyb z przodu, elektryk lusterka, szklany szyber tez elektro, cztery poduchy, abs, central zamek z kodowanym kluczykiem,komputer pokladowy, wiadomo wspomaganie, z dodatkow jest kierownica s-lina, posiada tez fotele kubełkowate ( nie wiem własnie czy to tez sa s-lina... poprostu troche inne jak w innych modelach ktore widzialem :confused: ) jak cos to mnie uswiadomcie co i jak z nimi... autko zostalo sciagniete z niemiec w lutym, nalatane ma 132 tys w danym momencie. wprawdzie latam nim dosc nie dlugo ale radoche mam wielka...!!! wczesniej posiadalismy w rodzinie b3, pozniej b4 no i teraz przeskoczylismy na kolejny model :wink: takze systematycznie pnę sie w góre :cool: to tak szybko w skrócie a teraz czas na zdjecia...

P4120142.jpg P4120137.jpg P4120140.jpg

P4120143.jpg P4120149.jpg P4120144.jpg

P4120146.jpg

Pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

bardzo ladny,a klima jest bo nie napisales?

Opublikowano
  • Autor

no klimy nie ma... jednych to martwi innych nie... ja osobiscie mam zle doswiadczenia takze w sumie nie ubolewam z tego powodu chodz jako bajer byl by milo widziany na wyposarzeniu :wink:

Opublikowano

super seryjka , a te felgi to są idealne do tego autka, szkoda że nie ma 17" :biggrin:

Opublikowano
  • Autor

no jak zalozylem te to wiadomo apetyt rosnie w miare jedzenia i tez pomyslalem o 17... :smile: ale na tych tez mu do twarzy! :biggrin:

Opublikowano

Ładna fura, ładna kiera :a4fan:

Opublikowano
ale na tych tez mu do twarzy!
:evil:

jej do twarzy kole :bicz::rotfl: go

Opublikowano
a te felgi to są idealne do tego autka, szkoda że nie ma 17" :biggrin:

Też tak uważam, te felgi pasują do B5 idealnie, ja nie planuję zmiany na większe, bo te mi odpowiadają :wink: A co do autka ładna laleczka :wink: szkoda, że nie klekot, ale wygląd ok! zmień tylko kieruneczki w błotnikach tak jak ja (widać na fotach też dzisiaj wystawiłem moje sreberko do oceny :wink: ) :a4fan:

Opublikowano

ładna niunia, siedzenie podarte trochę razi wiec proponuje na razie jakieś pokrowce :a4fan:

Opublikowano

No bardzo fajny wozik :) Co do podartego siedzenia to ja miałem w tym samym miejscu u siebie. 80zł tapicer chciał za naprawę tego, a za 100zł kupiłem nowy fotel ;) No tylko że ty masz kubełkowe, więc pewnie będą droższe...

Aha, ładne felgi :) Też muszę do swojej A4 założyć coś, bo na kołpakach to wstyd jeździć :P Jestem chyba jedyną osobą na tym forum, której się podobają takie standardowe kółka: http://www.allegro.pl/item182860310_alufelgi_felgi_aluminiowe_opony_audi_a4_a6_5x112.html :D Właśnie takich chyba będę szukał :lol:

Opublikowano

delikatnie obcniżyc

zrobić fotel

i bedzie cacy

jako bajer

klima to podstawa a nie bajer :twisted:

Opublikowano
klima to podstawa a nie bajer
no tera bez klimy to ciężko sprzedać
Opublikowano

ładna :a4fan: podoba mi sie tylko nie ten motorek :twisted:

no tera bez klimy to ciężko sprzedać

sa jeszcze inne dodatki i bez klimy bardzo dobrze sie sprzeda :twisted:

Opublikowano

Ładny sedanik, fajna kiera :a4fan:

sa jeszcze inne dodatki i bez klimy bardzo dobrze sie sprzeda

Dokładnie, jak ładne autko to i bez klimy szybko sie sprzeda.

Opublikowano
delikatnie obcniżyc

zrobić fotel

i bedzie cacy

też mam takie zdanie :wink:

Opublikowano
  • Autor

chlopaki ja to autko mam dopiero dwa miechy... dajcie czasu a napewno jakies detale sie pozmieniaja :biggrin: kierunki w zderzakach juz zamowilem... zamiast zawiechy mysle poki co o lampach przednich w soczewki albo jak kasa by pozwolila w ksenony :cool: poki co dzieki :lol:

Opublikowano

ładna :a4fan:

Opublikowano

Ladny egzemplarz :a4fan:

Audi zadziwia..a moze raczej pierwszy kupujacy bo ...szyber, fajne fotele s-linefotele, kiera, podlokietnik, FIS i dodatkowe zegary, ladne fele i kolor....a climatronic'a niet :eek:

milej jazdy zycze :wink:

Opublikowano

ładna seryjka :a4fan: tylko ten fotel i "wędkarski świat" oraz zapaszek na kratkach nawiewu :lol: