Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Moja A4 z 2003r Avant. - niezawodna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio z dołożonych małch elementów to postojówki w5w led z rezystorakmi , nie wywalają błędu na Fis-e i nowy żarnik 6K [br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 11:14_________________________________________________

:naughty: a co na oku masz

albo vw passat albo grand vitara, albo skoda yeti, albo B7- lub Honda CRV- myśle w co uderzyć - najbardziej skałaniam sie do paska bo b7 to praktycznie to samo co b6 więc po co dokłądac kaske za bardzo podobny samochód[br]Dopisany: 14 Lipiec 2010, 11:17_________________________________________________chce cos większego aha jeszcze A6 rozwazam :mysli:

Opublikowano

Przejechalem wczoraj Passatem B6 1000km i generalnie wygodne auto... ale lepiej sie prowadzi A4 - mniejsze, zwinniejsze.

Opublikowano

jechałem do Bułbarii niedawno pasatem b6 CC 2.0TDI 170KM. DSG i zawieszenie aktywne .

rewelacja. ale a4 wykonane jest o niebo lepiej i staranniej.

Opublikowano

tylko ze paski są w dobrej cenie no i troche większe od A4 a mi coś ciasno w mojej A4. chyba ze coś innego polecicie do 45 tys zł.

Opublikowano

Czy po zdjęciu znaczka "1.9TDI" były jakieś ślady? Jak to najlepiej zdjąć? Przymierzam się do zdjęcia u siebie wszystkich znaczków, ale boje się, że jakieś ślady zostaną i będzie to paskudnie wyglądało :/

Opublikowano

Czy po zdjęciu znaczka "1.9TDI" były jakieś ślady? Jak to najlepiej zdjąć? Przymierzam się do zdjęcia u siebie wszystkich znaczków, ale boje się, że jakieś ślady zostaną i będzie to paskudnie wyglądało :/

ja mam nagrzewnice, jak dobrze nagrzejesz to odchodzą bez problemu, poem delikatnie zapastować i gotowe- smiało :wink4:

Opublikowano

dlaczego sprzedajesz fure?

Opublikowano

dlaczego sprzedajesz fure?

bawisz sie w Policje :tongue4:

coś nowszego moze bym kupił :wink4:

Opublikowano

tak pytam skoro mowisz ze niezawodna :decayed:

a co planujesz? pewnie b7...

Opublikowano

tak pytam skoro mowisz ze niezawodna :decayed:

a co planujesz? pewnie b7...

myśle o tym ale moze byc też suv

Opublikowano

Q7 :naughty:

nie no to auto moich marzeń ale jeszcze nie moja liga cenowa :disgust: więc musze sie zadowolić mniejszym i tańszym.

Opublikowano

Jak szukałem samochodu, to nikt nie sprzedawał, a teraz wszyscy :wallbash:

Opublikowano

to sprzeda swój i weź ode mnie :naughty: polecam[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 20:07_________________________________________________Panowie zakupiłem felgi w rozmiarze 17...... dlaczego nie 18 bo mam rodzinke ,małe dziecko i to według mnie najlepszy wybór, kompromis miedzy komfortem a wyglądem, narazie sie malują więc za tydzień myśle założe i zorbie fotki aktualne.

Opublikowano

to sprzeda swój i weź ode mnie :naughty: polecam[br]Dopisany: 04 Sierpień 2010, 20:07_________________________________________________Panowie zakupiłem felgi w rozmiarze 17...... dlaczego nie 18 bo mam rodzinke ,małe dziecko i to według mnie najlepszy wybór, kompromis miedzy komfortem a wyglądem, narazie sie malują więc za tydzień myśle założe i zorbie fotki aktualne.

taaa "trza" było sprzedawać z lutym to bym wziął(I jeszcze ładnie dziękował), albo wymień się za żrącego olej 2.0 ALT :) będziesz miał mniejszy przebieg.

Mam nadzieję, że nie są tu naliczane posty bo trochę OT robię. :wallbash:

Ale żeby mi nie skasowali posta, to ta skóra dla mnie jest piękna :slina: Tylko nie za gorąco Ci przy tych upałach teraz?

Opublikowano

no właśnie jadąc do zakopanego ostatnio nogi mi sie przypociły w miejscach styku ze skórą dlatego nie jest to takie super ale wygląda :kox:

Opublikowano

no właśnie jadąc do zakopanego ostatnio nogi mi sie przypociły w miejscach styku ze skórą dlatego nie jest to takie super ale wygląda :kox:

Tak jak myślałem, ale zajebi... wygląda.

Gdyby tylko jeszcze miały opcje chłodzenia :)

Opublikowano

Jak jest upał i mi się za bardzo nie śpieszy to odpalam auto, włączam klimę (LO), zamykam drzwi i odpalam fajke, takie moje rozwiązanie :decayed:.

Opublikowano

Jak jest upał i mi się za bardzo nie śpieszy to odpalam auto, włączam klimę (LO), zamykam drzwi i odpalam fajke, takie moje rozwiązanie :decayed:.

a jak nie pale :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...