Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak dwie :naughty:

kupilem na alle drogo za 130zl z wysylka bez poduchy, ja autem jeżdżę dziennie więc nie mogę się pozwolić na tydzień bez kier :rolleyes:

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 733,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie gdzie w czestochowie regeneruja maglownicze dobrze i w rozsadnej cenie ;(

Opublikowano

kiki a co ty tak szalejesz z tym swoim autem akumulator, maglownica?

Opublikowano

Baterie i tak musialem wymienic a magiel mi cieknie i w niedługim czasie trzeba bedzie ja dac do regeneracji :wallbash:

Opublikowano

Kiki nie wiem na ile w tym prawdy ale z tego co slyszalem to dosc sporo kosztuje regeneracja maglownicy. Zaraz przedzwonie do mechanika i sie spytam gdzie mozna w czewie to zrobic.

W czestochowie nie ma podobno nikogo konkretnego ... W bialej kolo czestochowy jest gosc co sie tym zajmuje i robi to dobrze nazywa sie Poch, mniej wiecej wiem w ktorym to miejscu jest Kiki wiec jak bys chcial to sie odezwij do mnie zgadamy sie na jakis termin i przejade tam z Toba.

Opublikowano

W czewie chyba tego nie robią :mysli:

Opublikowano

Dzieki sysiek narazie musze odłozyc troszke grosza bo w zawieszeniu mam pare innych rzeczy do wymiany :gwizdanie:

Mam jakies głupie wrazenia ze ten moj mechanik robi jakies wałki bo ruchu nie ma w warsztacie,a jak robi mi jedna rzecz to wychodza dwie nowe.np wuniana łozysk amortyzatora a przy okazji wyszły osłony przegubu drazek kierowniczy,maglownica itp.

Mysle ze chce na mnie zarobic,co do maglownicy to akurat mu wierze ale reszta to tak sobie zwlaszcza ze auto mialo przeglad w aso w lipcu-i co nikt tego nie zauwarzył :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

kikson drazek kierwoniczy moze ci pasc po 1tys km, wiec to akurat los czy tam oslona przegubu bo to guma :gwizdanie: a pewnie nowe to nie bylo mialo juz przejechane stad do wymiany...

ja w aucie jeszcze nic nie robilem procz modow za 4tyg bedzie rok :evil:

Opublikowano

Ja sobie to zrobie i tez bede cieszyl sie jazda,taka mam nadzieje tylko mam duze wrazenie ze mechanik sam wyszukuje sobie prace :naughty:

Opublikowano

to zmien proste :tongue4:

Opublikowano

Tak tez zrobie :tongue4:

Opublikowano

Tak tez zrobie :tongue4:

zeby nastepny nie okazal sie bardziej dokladny :polew:
Opublikowano

Kiki a kto Ci naprawia tego łopela ??

Opublikowano

witam panowie co ja dzisiaj przezylem heheheh masakra tymek mnie holował ponad 60 km po epoce lodowcowej , dotarlismy na miejsce szczesliwi i cali brak widocznosci w nocy nie radze nikomu sie holować i na dodatek padla mi bateria nic nie widzialem - tymek wielki szacun za pomoc w holowaniu aha no i najwazniejsze w podlaczeniu lampy w domu - nie wiem czy wiecie tymek jest elektryk :-)

magic tobie tez dzieki za przyjazd i zalatwienie mojej sprawy teraz tylko czekam kiedy mozna odebrac i dzialac :-)

piotrek ty nic nie wymieniales bo u ciebie wszystko napierd... a myslisz ze tak ma byc :-)

Opublikowano

dzo-dzo potrafi zaplanować dzień :)

do końca :decayed:

Opublikowano
  • Autor
magic tobie tez dzieki za przyjazd i zalatwienie mojej sprawy teraz tylko czekam kiedy mozna odebrac i dzialac :-)

Spoko, zalatwiłem na 99% przyczekpe to przywioze ci to :gwizdanie:

Opublikowano

dobre rano Chopy. :hi:

Opublikowano

piotrek ty nic nie wymieniales bo u ciebie wszystko napierd... a myslisz ze tak ma byc :-)

babce to powiedz :decayed:
Opublikowano

co tu tak cicho

wszyscy tacy zapracowani :kox:

Opublikowano

podobno w lublincu jest tor gokardowy ma ktos ochote sie wybrac? :naughty: