Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. Mam pytanko moze sie ktos orjetuje .. Przy zakupie samochodu z tego samego powiatu w ktorym mieszkam musze kupic nowe tablice jak sa biale sc tylko z PL a nie z flaga unijna????

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 728,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie nie musisz

Opublikowano

No bo juz sam nie wiem jedni mowia ze trzeba zmienic bo teraz sa unijne i te z flaga polski juz przy zmianie wlasciciela trzeba wymienic na unijne a jutro musze isc do urzedu i chcial bym to zalatwic wszystko za pierwszym wejsciem zebym tam nie spedzil calego dnia

Opublikowano

ale jak nie mieszkasz w Częstochowie tylko dajmy na to np. w Poczesnej to już musisz mieć nie SC tylko SCZ. Ja tam słyszałem że nie mogą być np. z przodu z flagą a z tyłu z gwiazdkami, tylko obie identyczne, ale to tylko zasłyszane

Opublikowano
  • Autor

Piter daj mi znac czy jedziesz ze mna do KRK :naughty:

Opublikowano

No ja mieszkam w czestochowie i mam sc rejestracje w tym samochodzie co kupilem tylko tablice sa z PL a nie te nowe unijne

Opublikowano

myślę że nie powinieneś mieć problemu ale najlepiej zapytać się w informacji na 1 piętrze na ul. Waszyngtona tam gdzie bank i gdzie wyrabiają dowody osobiste, powinni Ci udzielić informacji

Opublikowano

Jak masz białe tablice obojętnie czy to z PL czy z gwiazdkami jeżeli będziesz przerejestrowywał w tym samym urzędzie to tablic nie musisz zmieniać(mniejsze koszty dla Ciebie) ale musisz je mieć ze sobą bo będzie zmieniana ta naklejka na środku, nie zapomnij też o karcie pojazdu jeżeli była wydana.Jak masz jakieś pytania czy nie jasności to zadzwoń sobie i zapytaj żebyś nie jeździł 5 razy bo czegoś będzie Ci brakować 3707-724 a tu się możesz umówić na konkretny dzień i godzinę http://www.czestochowa.pl/rezerwacja_kolejki żeby później nie stać pół dnia w kolejce jak większość ludzi.

Opublikowano

Chłopaki bierze któryś z was kartę zniżkową?

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159904.0

Jak coś to podłączajcie się pod wysyłkę do mnie myślę, że wtedy zapłacicie za samą kartę, paliwo w Cz-wie i tak jest z Boronowa bez względu na markę stacji, różnią się tylko ewentualnie polepszaczami

Opublikowano

Niestety kaske juz posłałem.

paliwo w Cz-wie i tak jest z Boronowa bez względu na markę stacji, różnią się tylko ewentualnie polepszaczami

A co tam w boronowie jest??

Opublikowano

Niestety kaske juz posłałem.

paliwo w Cz-wie i tak jest z Boronowa bez względu na markę stacji, różnią się tylko ewentualnie polepszaczami

A co tam w boronowie jest??

Jak to co? W Boronowie mamy Rafinerie... :decayed:

Opublikowano

To co na orlenie, lukoilu czy shellu to samo paliwko???

Opublikowano

8gr rabat to nawet po roku nie kupie szormy :kox: a do tego jeszcze 10zl trzeba zainwestowac :kox:

Opublikowano

kurde 3 tankowania i już Ci się karta zwraca[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 13:50_________________________________________________

To co na orlenie, lukoilu czy shellu to samo paliwko???

dokładnie tylko te Verva, V-powery, Ultimate itd. różnią się dodatkami

Opublikowano

3 tankowania do pelna mowisz :decayed: :decayed: to jest jedyne 1000zl :decayed:

za tyle to ja jezdze przez 5miesiecy :polew: czyli na szorme nie bedzie :polew:

Opublikowano

oszczędne to twoje jedensześ :kox:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 14:18_________________________________________________albo mao jeździsz tym warkotem :naughty:

Opublikowano

oszczędne to twoje jedensześ :kox:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2010, 14:18_________________________________________________albo mao jeździsz tym warkotem :naughty:

no malo od grudnia zrobilem 10tys :kox:

z czego jakbym nie mial kilku wyjazdow do poznania itd to bym mial z 8tys :decayed:

Opublikowano

W sumie komu by sie chciało 1.6 jeździć hehe :gwizdanie:

Opublikowano

W sumie komu by sie chciało 1.6 jeździć hehe :gwizdanie:

dokladnie :kox: to nie jezdzi tylko sie turla :decayed:
Opublikowano

Kto jezdzi granatowa (czy cos tedy) B5 Avant z nalepka klubowa na d*pie o numerach SC 388XG ?? :wink4: