Opublikowano 17 Września 201015 l Autor No to was pier...le Piter to Gay... nawet sam na wesele pojechał... kazdy normalny facet zabiera kobiete... odmówiłem mu to pojechał sam
Opublikowano 18 Września 201015 l taaaa.. u nas to nawet ostatnie obsrane majty z tyłka człowiekowi by ukradli...
Opublikowano 19 Września 201015 l wszystko kradną skur...le pojedynek właściciel anteny CB v.s złodzieje 0:2 :wallbash: jak złapie to wrzuce go do węży Snejka
Opublikowano 19 Września 201015 l Autor wszystko kradną skur...lepojedynek właściciel anteny CB v.s złodzieje 0:2 wallbash wallbash jak złapie to wrzuce go do węży Snejka nawet chomik nie oborni go :bicz:
Opublikowano 19 Września 201015 l wszystko kradną skur...le pojedynek właściciel anteny CB v.s złodzieje 0:2 :wallbash: jak złapie to wrzuce go do węży Snejka to już drugą Ci zajeb.li?
Opublikowano 19 Września 201015 l chomik to już wspomnienie [br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 11:19_________________________________________________jak będziecie mieli namiar to dajcie znać ja się już tym zajme[br]Dopisany: 19 Wrzesień 2010, 11:21_________________________________________________MOJE WĘŻE SĄ GŁODNE
Opublikowano 19 Września 201015 l Tak jasne japan s.... z tego co sie dowiedzialem to rodzice kazali mu to sciagnac Leman a ty to jestes debil czy jak jedna ci zajeb.. i sie przy drugiej nie nauczyles chowac - chlopie ale ty masz pod gorke cale zycie
Opublikowano 19 Września 201015 l magick to pewnie japansquad cie przykładnie ukarał ciekawe kiedy im zacza krasc stickery...chyba ze nikt ich nie chce .... z tego co sie dowiedzialem to rodzice kazali mu to sciagnac
Opublikowano 19 Września 201015 l Tak jasne japan s.... z tego co sie dowiedzialem to rodzice kazali mu to sciagnac Leman a ty to jestes debil czy jak jedna ci zajeb.. i sie przy drugiej nie nauczyles chowac - chlopie ale ty masz pod gorke cale zycie a ty masz dziadu z górki :> :> zostawiłem chyba na placu za brama
Opublikowano 19 Września 201015 l Autor Tak jasne japan s.... z tego co sie dowiedzialem to rodzice kazali mu to sciagnac chyba zdjecia Piotrka z biurka :naughty: :decayed:
Opublikowano 20 Września 201015 l Autor programy zna Paint exel word w tym pierwszym malarz aka. dzo dzo namaluje mu wykresik