Dzo-Dzo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 panowie moze macie jakies namiary na domek z kominkiem sauną albo apartament w zakopanem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 panowie moze macie jakies namiary na domek z kominkiem sauną albo apartament w zakopanem ? na kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 golebieski Dzodzo dzięki ze odpisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 tymek telefon mam w aucie nei wiem czy cos pisales snake na teraz piatek sobota niedziela [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 13:44_________________________________________________tymek czekam na zone ma przyjsc do oddzwonie ale co tam sie dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 dzo-dzo dla ilu osób? [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 14:01_________________________________________________jest lipa wszystkie kontakty jakie mam w zakopcu na ten tydzień zajęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 dla 4 musi byc kominek chce odpoczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 po dzisiajszym dniu pier**le i zakladam hak.... gosc mi w dupe wjechał na szczescie przy uderzeniu miał moze z 5 km/h i tylko B5 pocałowało b6 w dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 już się nie tłumacz że lubisz od tyłu od właścicieli B5 pewnie chciał przeczytać co pisze na żółto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 w sumie nie dziwie sie ze przyparkował... sam 5 sekund wczesniej uratowałem sie zaspa.... on nie był na tyle sprytny u dokleił sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 dość ślisko dziś było, sam dziś widziałem jak gość przy Urzędzie Wojewódzkim pocałował drugiego w dupe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 http://www.wykop.pl/link/554593/wyprzedzanie-160-km-h-vs-400-km-h/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ta 400 szkoda na moje oko to bylo 700 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 *ierdolony :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 wyrazaj się Bogdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 wedle dźwięku na nagraniu gościu się albo spuścił albo popuścił w gacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 to nie była czarna B6 w avancie ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 to tak jak moja na a4 na lewym pasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Słuchajcie, na wiosnę przy okazji wymany IC na sprawnego, wymiany kolektora i turbo, tak sie zastanawiam czy by nie poprawić nadmuchu powietrza na IC i nie zastosować w lewej strony czegoś takiego w zderzaku http://allegro.pl/wlot-powietrza-rs4-lewy-prawy-i1356273634.html ... jest sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Słuchajcie, na wiosnę przy okazji wymany IC na sprawnego, wymiany kolektora i turbo, tak sie zastanawiam czy by nie poprawić nadmuchu powietrza na IC i nie zastosować w lewej strony czegoś takiego w zderzaku http://allegro.pl/wlot-powietrza-rs4-lewy-prawy-i1356273634.html ... jest sens? wyjmij halogen+nadkole S4 i bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 ale bede mial wtedy wielką czarną dziure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi