Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Heh, albo ogladalismy inne mecze albo na waszym ZDF`ie wymazali obroncow co by kichy nie bylo ze Lewy strzelil 3 bramki ;)

A moze masz na mysli pusta bramke jak Lewy zajebal siate bramkarzowi? ;)

Obrońcy to swoją drogą cały mecz zj***li. Ale co do lewego to ja nic fantastycznego w jego bramkach nie widziałem. Na pustą bramke głową strzelić też bym dał rade.

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 732,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Heh, albo ogladalismy inne mecze albo na waszym ZDF`ie wymazali obroncow co by kichy nie bylo ze Lewy strzelil 3 bramki ;)

A moze masz na mysli pusta bramke jak Lewy zajebal siate bramkarzowi? ;)

Obrońcy to swoją drogą cały mecz zj***li. Ale co do lewego to ja nic fantastycznego w jego bramkach nie widziałem. Na pustą bramke głową strzelić też bym dał rade.

czesto woze piłke w bagazniku... zapraszam na spota:wink: boisko na TZN najblizsze... 500 metrów od 3 all

Opublikowano

Oooo dokładnie Panowie od następnego spota gramy w piłe:decayed::decayed:

Opublikowano

Ta, bramkarza nie bylo w bramce a obroncy poszli na srocza bo ich na zwieracze cislo i sie ruszac nie mogli ;) Dlatego Lewy strzelil 3 bramki ;)

Opublikowano
  • Autor

Ktos zachowuje sie jak Kibice farselony i Tesco Madryt:facepalm:

Opublikowano

ja jestem zeby na nastepnej gali pudzian walczyl z walesa ...ta walka to jakas kpina

mecz bayern zagral strasznie slabo dawno nie widzialem tak slabego bayernu,ale bramke jaka strzelil ribery klasa sama w sobie.

Opublikowano
  • Autor

a Bayern zagrał jakis dobry mecz kiedys?

Lewy i ekipa maja patent na Munich

---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

Panowie kojarzy ktos może zieloną b5 w ładnym stanie z ledami jak piotrka z tyłu , czarnymi lampami przód i chyba srebrnym ładnym kołem? W ciągu 2 dni widziałem ją 3 razy okolice rędziny/konin i ciekawi mnie kto to:whistling:

raczej nikt od nas ze spotów

---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ----------

Panowie kojarzy ktos może zieloną b5 w ładnym stanie z ledami jak piotrka z tyłu , czarnymi lampami przód i chyba srebrnym ładnym kołem? W ciągu 2 dni widziałem ją 3 razy okolice rędziny/konin i ciekawi mnie kto to:whistling:

raczej nikt od nas ze spotów

Opublikowano

musze go dorwać gdzieś , moze ktoś juz takie kupił i smiga poprostu:eusathink:

Opublikowano

Jezdzi po czewie kilka aut oznaczonych ale nie udzielaja sie i na spoty nie zagladaja ;)

Opublikowano

To raczej norbi :kox:

Opublikowano

Jest takie cos, widzialem juz to kilkakrotnie.

---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Jest takie cos, widzialem juz to kilkakrotnie.

Opublikowano

to norbi :)

Opublikowano

pewnie na spociku wszyscy, a ja w domu;) przynajmniej troche na paliwie zaoszczedze ;) Dzieki chlopaki za mile przyjecie do klubu i za cenne rady co do modernizacji samochodu - Piotrek ;) jutro już powinno turbo przyjsc, a reszta w rekach Marcina:)

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie ogarniesz furacza to bedziesz pobierał:wink:

dzisiaj jak wracalismy z piotrek golf 4 chciał sie brac... spinał sie na maxa

Opublikowano
Ta, bramkarza nie bylo w bramce a obroncy poszli na srocza bo ich na zwieracze cislo i sie ruszac nie mogli ;) Dlatego Lewy strzelil 3 bramki ;)

:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

gosc golfem zdecydowanie ma jakies kompleksy,bo to juz pod debilizm podeszlo typu "przytrzymac"

jak chcial byc taki szybki,mogl zwolnic zaczekac i wtedy na 3 ogien...

Opublikowano

ach... Panowie... aa co z grubym ciatem??

Opublikowano

sysiek dyskusja z Puma o meczu to tak jak z Igo o serii:decayed: (choćby było 5:0 to i tak będzie twierdził że Borussia strzelała do pustej bramki i Bayern grał lepiej:naughty:)

Opublikowano
sysiek dyskusja z Puma o meczu to tak jak z Igo o serii:decayed: (choćby było 5:0 to i tak będzie twierdził że Borussia strzelała do pustej bramki i Bayern grał lepiej:naughty:)

Kompromitujesz się.

Opublikowano

Kompromitujesz się.

jak zawsze:polew: