Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

problem tamtego przejazdu akurat nie do końca byl związany z tym o czym myslicie, po prostu nie zalewalem go tak mocno paliwem tak jak teraz przez co przy koncu wysokiego biegu nie utrzymywal dobrego zaplonu na benzynie i stukal, na lpg byl w miare i i przez to lepiej jechal. Oczywiscie do tego dochodzi wydolnosc lpg ktora mam gdzies na 270ps, a pb juz dawno sie skonczyla...

no nic nastepnym razem zawitam u Was z "niespodzianka" w aucie, powinno być wesoło zobaczymy....

druga sprawa w b6/b7 niektorych sterownikach, jeszcze nei widzialem zeby w PL ktos ustawil customowo paliwo w taki sposob jak ja to zrobilem.

trzecia sprawa taka ze herbata ma soft bardzo dobrej jakosci...

btw. sysiek vs herbata (ponoc mrTea wystartowal z trójki?)

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 729,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

roman z filmow herbaty, ktore kiedys niedawno wrzucl wynika ze auto w przedziale 70-100 lepiej mu jedzie na 3biegu niz na 2 i dochodzi jeszcze to ze nie traci czasu na zmiane biegu...

Opublikowano

btw. sysiek vs herbata (ponoc mrTea wystartowal z trójki?)

Oboje jechaliśmy od 60 z 3ciego biegu.

Co za niespodziankę szykujesz? pochawal się.. ja też chce jak coś fajnego :decayed:

Opublikowano
Ja nie jade. 2,5 to kibel przeciez. Na Herby sie nadaje :naughty:

Sysiek jako doniczka na kwiatki :)

Opublikowano

Witam, nie wiem gdzie napisać, więc napisze tutaj. Szukam chetnej osoby ktora sprawdzi mi czy turbo dobrze pracuje. Tzn. wymianilem zawor DV, bo szarpal i nie mial mocy. Po wymianie turbo wogole nie pompowalo i mechanik powiedzial ze turbo do wymiany bo wogole nie pompuje. Turba nie wymianialem i troche pojezdzilem i turbo pompuje, ale przedtem kupiłem uzywana turbinke. Prosilbym kogos chetnego aby zrobil logi i zoabczyl jak to jest naprawde. Dzieki z gory. [1.8T 150KM AEB]

Opublikowano

wpadnij na spota

Opublikowano

no właśnie spot mi nie pasuje i najlepiej jakbym sie w piatek z kims umowil jakby byla taka opcja. A w sobote kumpel ma mi przelozyc turbo i porownac i nie wiem czy jest sens i chcialbym najpierw zobaczyc co jest z tym nie tak.

Opublikowano

w tyg wieczorami tez sa

Opublikowano

Witam. Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość:) kiedy się zbliża najbliższy spot Częstochowski na który mógłbym wpaść? CCCO ;)

Opublikowano

sledz temat codziennie,a bedzie info.czesto wieczorami w tyg sie spotykamy o 20 w 3al.

Opublikowano
  • Autor

Po dzisiejszym wypadzie do Radomska wiem co oznacza ,, Jazda Testowa'' na autach:decayed:

złapałem sie z jakims Pacjentem w X1 badz X3, 210++ i wez tu pozniej kup auto które było na jazdy testowe :naughty:

Opublikowano
Po dzisiejszym wypadzie do Radomska wiem co oznacza ,, Jazda Testowa'' na autach:decayed:

złapałem sie z jakims Pacjentem w X1 badz X3, 210++ i wez tu pozniej kup auto które było na jazdy testowe :naughty:

przynajmniej nie bedzie zamulone :P a jak diesel to i problemow z dpf nie bedzie :)

Opublikowano
sledz temat codziennie,a bedzie info.czesto wieczorami w tyg sie spotykamy o 20 w 3al.

OOOO! To może bym nawet podjechał się przywitać jak byście akurat w czwartek się spotykali. Prosił bym wtedy o info w temacie ;)

Opublikowano

hehe przywitać...od razu Cie postawią na kresce z syskiem :D hehe

Opublikowano

ok to przyjmijmy ze w czwartek spot o 20 w IIIal pod donem

Opublikowano

Ok ;) Postaram się być. Na kreskę to raczej nie bardzo jest czym ;)

---------- Post dopisany 13-02-2014 at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany 11-02-2014 at 22:08 ----------

Byłem pod Donem, Piotra fura stała :slina: a właściciela przez prawie kwadrans nie widać, nikogo innego też, więc cóż może innym razem, jak wezmę do kogoś telefon :wink:

Opublikowano

Spot jest od 20

Trwa jescze .zazwyczaj wszyscy juz sa 5 po i dzisiaj tez tak bylo.trzeba bylo poczekac chociaż do 5 po a nie zmyles sie o 20.02

Ta fura to siwego stala

Opublikowano

Myślałem, że Twoja, wnioskując po awatarze ;)

No cóż innym razem ;) Fakt, byłem wcześniej, poczekałem faktycznie do paru minut po 20 i pojechałem, raz że zimno, dwa tam w ogóle na boku można stawać? Jak chciałem tam skręcić za 1 razem to psy się jakoś dziwnie patrzyły, bo stali na środku deptaka Oo Jestem w czewie co tydz o tej porze więc kiedyś będę o czasie ;) Pozdro

Opublikowano

Policja dziwnie się patrzy bo tym chodnikiem jeździ jakiś burak pegotem 406 srebrnym jak wariat i już by nas kiedyś potrącił podobno go szukają :facepalm:

Opublikowano

taaaaaaa jeździł dziś też taki ... jak tylko suka pojechała zrobił kółeczko, nie wiem jak zawrócił na początku alei i pojechał w stronę biegana.