Sysiek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Juz sie nie spoca Dzo, dzieki ze przywiozles lapka z vagiem Igo, Leman, dzieki za zrobienie logow Widzialem killa na megance Ty tez sie tak nie lansuj Ale i tak chyba nic nie przebije pani w Pługu 307
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 hahaha no tak zapomnialem plug 307hdi vs 2.5tdi +pakiet zaloga(czytaj dodatkowe 300kg)
Leman Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 hahah dzięki za spocika dzisiaj hdi vs 2.5 troszkę nie wyszło ale ...my ją jeszce znajdziemy :gwizdanie: :gwizdanie: s line w Golfie IV - piękne naprawdę piękne :kox:
Piotrek98igo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 pasowal mu ten znaczek jak swini kapelusz
Gość tymonA4 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 ciekawe rzeczy opowiadacie ja w Kępnie teraz i grad sypie leman co ty modzisz golfa kupujesz chyba na szyje
Sysiek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Heh, no znajde ja i zloje jak malo kogo :polew: :polew: Leman, jak bys mogl to pamietaj o tych hidach
Norbi TDI Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Wiecie moze czy na Słowacji zaraz za granica da sie kupic winiete ? koszt niewieli bo 10euro 30dni ale podobno po Polskiej stronie juz kasują prawie dwa razy tyle
Norbi TDI Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 leonaa ty juz nic nie pij :polew: :polew: No poszedł ostatnio ładnie :polew: ale dlaczego zawsze żeńskie nicki wymysla
kikson Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Sysiek ty kazdego chcesz wciagac uwzaj bo sie kiedys natniesz,przed chwila ogladałem program i pokazywali najnowsza RS6 Po prostu nie mam słow bajka i moje marzenie :gwizdanie: :gwizdanie:
Sysiek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Sysiek ty kazdego chcesz wciagac uwzaj bo sie kiedys natniesz,przed chwila ogladałem program i pokazywali najnowsza RS6 Po prostu nie mam słow bajka i moje marzenie :gwizdanie: :gwizdanie: Jak sie bedzie tylko dalo kogos wciagnac to czemu nie? RS6 ... pozostaje tylko pomarzyc ...
Rafaell Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Podziękować za spota jak zwykle super atmosfera
NUTI Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Wiecie moze czy na Słowacji zaraz za granica da sie kupic winiete ? koszt niewieli bo 10euro 30dni ale podobno po Polskiej stronie juz kasują prawie dwa razy tyle Da sie i nawet mówią po Polsku
Dzo-Dzo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 no witam wlasnie przjechalem golfem mamy bo moj furacz stoii u mechanika :-( nexr stage juz jutro bo dzis nie mial nikt sil dziekowka za spocika bylo mega fajnie a i zajrzal do nas kolega nie jaki son pl haha norbi koles nie odbiera telefonu kurde a poduche musze miec na jutro ;(
Norbi TDI Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 dziekowka za spocika bylo mega fajnie a i zajrzal do nas kolega nie jaki son pl haha son kolega, nie znam znałem jednego ale to szuja była
bArt4 Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Wybieram sie na mazury a wedka + duza ilosc piwa=relax Ps panowie gdzie w czewie moge dobrze nabic klime Witam kikson nabiłeś już klime. Ja wczoraj robiłem kompleksowy przegląd z dobijaniem czynnika chłodzącego, wymianą oleju, odgrzybianiem i ozonowaniem, także jakby ktoś chciał namiary w cze-wie to pisać.
NUTI Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 dziekowka za spocika bylo mega fajnie a i zajrzal do nas kolega nie jaki son pl haha son kolega, nie znam znałem jednego ale to szuja była O kim mowa o Son_czwa ?
Rekomendowane odpowiedzi