michal_g84 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Są różne opcje Netcom się nie opłaca to już w Trustnet masz lepsze warunki, poza tym netcom to chyba zwykła radiówka i ludzie narzekają jak zmienia się pogoda. U moich rodziców jest LTE z Cyfrowego Polsatu tu masz pomiar z przed chwili: http://www.speedtest.pl/test/102676746więc nie ma tragedii. Opłacało się bardzo bo dali fajne warunki, była już telewizja, dodali internet Power LTE 20GB (pierwsze miesiące 1zł, potem chyba ok 50zł/m-c, limit 20 GB jest zupełnie wystarczający chyba że ciągniesz jakieś filmy) i telefon w plusie za 1zł (abonament + jakieś tam pierdoły i wychodzi kilkanaście złoty i masz nieograniczone rozmowy do PLUS,T-Mobile, Orange, Play) Poza tym po wykorzystaniu pakietu masz dostęp LTE z prędkością do 20Mb/s więc nie powinno być, źle pewnie tak samo jak teraz. Do tego dają router Wi-Fi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Szukam kierowcy c +e z doświadczeniem na UE Jazda 2 na 1, nowe lub prawie nowe zestawy, plandeka lub chlodnia, 130 zł dniówka plus 0,40 gr z kilometra i podstawa 2200 brutto, zatrudnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Cholera mnie zaraz trafi.. nie wierze że ze startych bywalców nikt tu nie zagląda .. Piszcie jak są jakieś spoty w tygodniu! Chyba że zmienilo się coś teraz i jest kółko wzajemnej adoracji i nie chcecie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 No to może ja coś napisze O napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Cholera mnie zaraz trafi.. nie wierze że ze startych bywalców nikt tu nie zagląda .. Piszcie jak są jakieś spoty w tygodniu! Chyba że zmienilo się coś teraz i jest kółko wzajemnej adoracji i nie chcecie innych Spoty są dla tych co jedzą mięso :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zabrakło tylko tego wielkiego bydlaka i już lipa na forum się zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buchcio080 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Witam Nie wie ktoś czy są wkłady pomp paliwa do a4 b6 1.8t avj oska? Edytowane 28 Lutego 2015 przez Buchcio080 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny21 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 witam jakis spot ktos planuje na ten wekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Oni chyba nic nie piszą, tylko po prostu przyjeżdżają [emoji6] Ja będę w Czewie akurat na weekendzie i duże prawdopodobieństwo, że będę dysponował chwilą czasu żeby podjechać na pierdoły [emoji6] Wysłane z mojego C6903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny21 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 A to w jakim miejscu i gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 spoty są w 3 alei pod don kichotem. Oni chyba nic nie piszą, tylko po prostu przyjeżdżają [emoji6] Ja będę w Czewie akurat na weekendzie i duże prawdopodobieństwo, że będę dysponował chwilą czasu żeby podjechać na pierdoły [emoji6]Wysłane z mojego C6903 dawno nikt nowy nie pisał i w sumie stała grupa od 6-7 lat. czesto spoty sa wieczorami w tygodniu około 19-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja to wiem, tylko jestem na tyle rzadko w Czewie, że nie mam jak podjechać.. A dwa, że byłem na jednym spocie i uczucia mam mieszane [emoji6] Wysłane z mojego C6903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ja to wiem, tylko jestem na tyle rzadko w Czewie, że nie mam jak podjechać.. A dwa, że byłem na jednym spocie i uczucia mam mieszane [emoji6] Wysłane z mojego C6903 byłem wtedy Co Ci sie nie podobało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nie kojarzę, za krótko byłem widocznie [emoji1] A dwa to nie gadka na forum [emoji6] Będę w kwietniu na dłużej w mieście to na bank się pojawię na którymś spocie [emoji6] Wysłane z mojego C6903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 chyba czuje zapach klocków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny21 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To jak są w tygodniu miedzy tymi godzinkami to z miła chęcia podjadę a w wekend to napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Noo ja od 7 kwietnia ląduję w Czewie na urlop to też będę na spotach [emoji6] Wysłane z mojego C6903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golota26 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam Kiedy w tygodniu i gdzie macie spoty mozna podleciec ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j3drula Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jak w nazwie wątku.. I kilka postów wcześniej.. [emoji6] Wysłane z mojego C6903 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny21 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja w niedziele postaram sie wpaść ale nie obiecuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi