Sysiek Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Piotrek awansowal Ufff, wkoncu w domu
scrat Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 trzeba dopisać że stawiam, ale frytki... żeby nam się jakieś napalone gejostwo nie zjawiło na spocie...
Gość tymonA4 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 ktos musi zmieniac info racja :good: i bardzo dobrze mam jeszcze może taki pomysł że może ustalimy jakiś jeden w tygodniu stałych spotów niedziela się nie sprawdziła a w tygodniu to wiadomo łatwiej może te czwartki :naughty: co myślicie Grzesiu z 10zł na czwartek szykuj :polew:
Sysiek Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Tymek, czemu niedziela sie nie sprawdzila? Najwiecej ludzi wtedy przyjezdzalo
Piotrek98igo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 hahaha jak kazdy po pincet wezmie to nie wiem czy ta dycha wystarczy :kox: co do spotow to niedziela to taki standard najwiecej osob zawsze jest w tyg robimy dla tych co nie moga w niedziele i dla tych ktorzy tak bardzo tesknia, ze nie moga sie doczekac do niedzieli
Gość tymonA4 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Tymek, czemu niedziela sie nie sprawdzila? Najwiecej ludzi wtedy przyjezdzalo ale nie przyjeżdża bo część osób np. chce spędzać czas z rodziną nie koniecznie na spocie mi się też zaczną wyjazdy bez podtekstów proszę a wieczór w tygodniu to wiadomo nie wiem takie jest moje zdanie tylko [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2009, 14:17_________________________________________________ale mi sie ten wątek podba :polew: :polew:
Gość tymonA4 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 ok już cicha dopytawowywuje sie o spoty
NUTI Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 ooooooo Piotruś widzę że jesteś naszym modem Bardzo dobrze bo ktoś musi to na bieżąco robić. Piotr wywal grafe z wyrazowa , i w temacie napisz CZĘSTOCHOWA bo nie wiadomo o co kaman
Sysiek Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Nie przyjezdza bo nikt nie pisze ze bedzie co kolwiek w niedziele od jakiegos czasu Napewno by ludzie chetnie przyjechali
NUTI Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Jeśli chodzi o spray organizacyjne typu podawania info gdzie i kiedy spot to Piotr sie nadaje bo śledzi na bieżąco sprawy i jest na miejscu. Norbi widzicie odpadł "kolega" nie ma czasu :gwizdanie: :gwizdanie: Ja też z wiadomych przyczyn Więc niech moc będzie z wami
Gość tymonA4 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 i w dodatku kupujesz logana a my takich nie chcemy :polew: :polew: TO ŻART JEST
NUTI Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 i w dodatku kupujesz logana a my takich nie chcemy :polew: :polew: TO ŻART JEST Już musiałeś wypeplać kur#$%^& nieważne liczy sie to że teraz jeżdżę A3 (pożyczoną ) a nie co będę kupował
Gość tymonA4 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 jak by to było s3 to jeszcze :gwizdanie: a tak to też tak jakoś bez szału
Piotrek98igo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Tymon zbiera ci sie :naughty: :polew:
Gość tymonA4 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 no słuchajcie może dobijemy dzisiaj do 200 strony jak tak jeszcze bym was trochę powkurwia...ł to na pewno
Piotrek98igo Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 na skl ostatni post 10dni temu ,tam to sie dzieje
NUTI Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 jak by to było s3 to jeszcze :gwizdanie: a tak to też tak jakoś bez szału Myśle że ta A3 cie wciągnie bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi