Gość tymonA4 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 i to w każdym aucie w tym nie mam i to chyba błąd
NUTI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Tymon dlaczego jesteś moderowany ? :polew: :polew:
Piotrek98igo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Tymon dlaczego jesteś moderowany ? :polew: :polew: bo nie ma LPG :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 posikalem sie tymon taki biedny maly zuczek a juz ban prawie buahahahhaaq kurde dzis ostatnie rezanie mysle :-( juz mam dosyc nie wysypiam sie po nocach dzwonie do ludzi pytam co i jak ehehhee kur.. musze sie zbadac - a taki fajny bylem gdy by nie to forum hehehehehehehehheheh :polew: ono zmienilo moje zycie hehe to z tym pikus ale zmienilo mi wyglad auta hehehe w 100 % nutek dobry text :-)
Piotrek98igo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 prawdopodobna lista na jutro -ja -dzodzo -sysiek -tym "dym" -scrat -general -michal69 ...?pisac zeby bylo wiadomo ps mam nieczynny tel, moze dzisiaj bedzie nowy ;D
Piotrek98igo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Scrat stawia frytki tak dokladnie,przyjezdzac na wyzerke :decayed:
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ale zaszaleje wezme 4 porcje hehehheheeh :gwizdanie: :gwizdanie:
Piotrek98igo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ale zaszaleje wezme 4 porcje hehehheheeh :gwizdanie: :gwizdanie: ty a jak jutro Grzeska nie bedzie :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 to ma bana i odbieramy mu 1 miejsce :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 16:22_________________________________________________ a to wam pokazywalem ? jak mu sie zlał dozorca na pysk hehehehe
NUTI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 a to wam pokazywalem ? jak mu sie zlał dozorca na pysk hehehehe Pokazywałes już
scrat Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Frytkowy przydział na jutro wynosi standardową porcję = 100g Dokładek sponsor nie przewiduje... :> no chyba, że stawi się mniej obżarciuchów, to sie wtedy zwiększy racje żywnościowe...
Gość tymekA4 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 część chłopaki założyłem to konto tylko po to by mieć z wami kontakt kończę z udzielaniem sie na forum dla mnie liczą się tylko spoty ot co
Bart79 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam hehe tymek widzę że jedziesz na ilość kont założonych
Gość tymekA4 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 to już ostatnie nie ma sensu się udzielać :gwizdanie:
NUTI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 część chłopaki założyłem to konto tylko po to by mieć z wami kontakt kończę z udzielaniem sie na forum dla mnie liczą się tylko spoty ot co \ bez jaj, konto jest po to by pisać i rozmawiac a na spoty swoją drogą, nie zachowójcie sie jak dzieci bo to śmieszne [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 20:30_________________________________________________ to już ostatnie nie ma sensu się udzielać :gwizdanie: bez jaj
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 hhehehe idzie na ilosc kont zalorzonych dobre no i co tam suczki ?
Gość tymekA4 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 dzodzo powiem ci tak -latarka -klucze :polew:
Rekomendowane odpowiedzi