Sysiek Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Powiem tak, jestem na liscie jutrzejszej ale nie wiem czy bede ... Sa sprawy wazniejsze.
NUTI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Powiem tak, jestem na liscie jutrzejszej ale nie wiem czy bede ... Sa sprawy wazniejsze. jakie ? seks z żoną ? bez jaj nie da ci tego żona co da ci kochanka :polew: :polew:
Sysiek Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Niestety nie chodzi o to Nuti. Nie to tez jest w zyciu najwazniejsze.
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8IDSLNXyfuQ zobaczcie to sam refren no poprostu masakra nie da cie tego matka co moze dac ci sasiadka hahahah
Piotrek98igo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Sysiek kurde wbij se do glowy ze wazniejszych rzeczy niz spoty nie ma zmienilem nr tel
Gość tymekA4 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 to wysyłaj go na gg nuti dla mnie jest to sprawa zamknięta dzo ile ci teraz pali
NUTI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 to wysyłaj go na gg nuti dla mnie jest to sprawa zamknięta dzo ile ci teraz pali Napisz mi prv dlaczego
NUTI Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8IDSLNXyfuQ zobaczcie to sam refren no poprostu masakra nie da cie tego matka co moze dac ci sasiadka hahahah O to chodziło he he he
michał69 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 to jutro się szykuje mega spot a kikson tomii rafaelo??
Leman Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Nutek - kolega Wysocki nie potrafił mi dzisiaj cofnać licznika w moim paździochu...rozjebał mnie na kwarki.....masakra
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 ups moze nie mial dnia do zrobienia tego ? leman no i co sprzedales pazdziocha ?
NUTI Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Nutek - kolega Wysocki nie potrafił mi dzisiaj cofnać licznika w moim paździochu...rozjebał mnie na kwarki.....masakra No to ci numer - a wiesz ja sie brzydzę takimi rzeczami, no chyba że licznik wymieniłeś i chciałeś wpisać swój aktualny przebieg to co innego
Rafaell Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 witka Nutek - kolega Wysocki nie potrafił mi dzisiaj cofnać licznika w moim paździochu...rozjebał mnie na kwarki.....masakra No to ci numer - a wiesz ja się brzydzę takimi rzeczami, no chyba że licznik wymieniłeś i chciałeś wpisać swój aktualny przebieg to co innego a jak inaczej Nuti myślałeś, przecież Leman to najbardziej prawy człowiek ja dzisiaj postaram się być ale nie jestem pewny bo autko w warsztacie
Leman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 no wiesz Nutek ...on się nie brzydził.... poprostu dał d*py... Rafael...a ty myślałeś że co ?? masz w ogóle jakies watpliwości ??
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ale no i co bogus sprzedales czy nie ?
Leman Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 dzisiaj na 99% przyjadą z kaską wydaje mi się że przyjadą bo sie napalili jak szczerbaty na suchar ):)
Rekomendowane odpowiedzi