Dzo-Dzo Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 hehehehhe pomyslam ze jak bedzie pierwszy to mu ktos fryski postawi hehhehehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 uciekam do mojej Małżowiny. Milego wieczorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 no spoko narazka kielbska wpadnij kiedy naspota :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 nie no ale wy to macie hasła :polew: :polew: a kikson gdzie sie stracił namieszaliśmy mu nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 podobno poszedl plakac za nasze texty na forum hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Kuwa ale spamu nawaliliscie ja juz nie moge wątroba mi pada w morde f*ck \w piatek was dziewczyny widze u siebie bo wódy w hu..... jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 spoko ddamy rade a co ty juz terfaz walisz / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 kuwa ja juz zczołem maraton kuwa macie za darmo wódke od nutiego wiec c*p.....y ruszcie dupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 panowie moja powiedziała ze jak wyjdzie ze szpitala to ostro sie bierzemy za robienie potomka asz sie boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 panowie moja powiedziała ze jak wyjdzie ze szpitala to ostro sie bierzemy za robienie potomka asz sie boje Pomożemy ci synu :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 he he he he no przecież forum jest po to żeby sobie pomagać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 tylko wybierzesz czy corka czy syn i poradzimy sobie hehhehhehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 co tam kozy farmerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 A nic rusalko Ladnie zescie wczoraj na spamowali Tymek, jeszcze bedziesz mial wybor czy chcesz dziecko z wlosami czy bez wlosow :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 dziewczyny spokojnie. nie jestem w stanie przeczytac tego wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 olek ja mieszkam na ulicy gwiazd :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek_je Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ty gwiazdo Ty :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 olek ja mieszkam na ulicy gwiazd :decayed: No i nie wszyscy wiedzą że ty sie nazywasz Piotrek Gwiazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Oj Piotruś blyszczysz blyszczysz jak nie wim co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 jazda jazda biała gwiazda :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi