Tomiii Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 oj dzo-dzo nieładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 wpadnij ją na spota teraz w tygodniu muszę zobaczyć to cudeńko Jak ją bede miał napewno wpadne Tu kilka fotek z piatku - nie bede ich komentował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 he he he dobrze widzieć jak się ktoś dobrze bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 a Bogus co taki zmartwiony ,pewnie do domu musial jechac zaraz? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 :polew: :polew: [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 23:01_________________________________________________oooooooooo jaka fajna smyczka tez mam taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 dzo dzo aleś zmasakrowany na obu zdjęciach, będziesz miał jutro coś nowego w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 dzodzo w imieniu wszystkich chce ci podziekowac za to ze powiedziales nam skad jest slub lony i chudego,mimo proby kontaktu tel ze strony michala84 (nie odebrales)... jak wiesz miales nam przekazac info o slubie co i jak...piekny gest dla nowozencow :thumbdown: piotrek wal sie na ryj chlopie skad ja mialem wiedziec co i jak k**wa nikt mi nic nie mowil - zresztą mialem troche na glowie - zginal w sobote moj przyjacile w pozarze wiedz kur.. - fakaj sie dziadu , a moze agnieszka cie nie chciala puscic na slub ? tak jak do nutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 dzodzo w imieniu wszystkich chce ci podziekowac za to ze powiedziales nam skad jest slub lony i chudego,mimo proby kontaktu tel ze strony michala84 (nie odebrales)... jak wiesz miales nam przekazac info o slubie co i jak...piekny gest dla nowozencow :thumbdown: piotrek wal sie na ryj chlopie skad ja mialem wiedziec co i jak ku***a nikt mi nic nie mowil - zresztą mialem troche na glowie - zginal w sobote moj przyjacile w pozarze wiedz kur.. - fakaj sie dziadu , a moze agnieszka cie nie chciala puscic na slub ? tak jak do nutka chudy napisal ze dzodzo wie skad jada itd zobacz kilka stron wczesniej hej hej hej przypominamy o slubnym spocie o 13 wyjazd od chudego do lonny, dzo dzo wie z ktrego miejsca czekamy na was i liczymy na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 No panowie z tym ze nas nie było ładny kwas wyszedł szkoda bo oni bardzo nastawili sie ze przyjedziemy :embarrassed: Ja ze swojej strony bardzo was przepraszam loona i chudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Piotrek wiejska łachudro trzeba było przyjechać to bys widział do której siedziałem i ile wypiłem.... ja zmartwiony...?? zmęczony po pracy obiboku jeden :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Robimy jutro spota frytek mi się zachcialo[br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 12:01_________________________________________________Nie ma co opierd. dzodza bo każdy mógł tez do niego zadzwonić albo do lony czy chudego i jechać a ze akurat nikomu nie spasowalo to trudno ja tez żałuje ale o tym już pisałem Piotruś tak zes dzodza wkurw.. ze chłopak nawet porannego posta nie napisał to co z jutrem odzywac się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 no michal dzwonil do niego i nie odbieral...a masz nr do nich? ja nie mam bo zmienilem tel ... chyba nie problem napisac na forum gdzie trzeba podjechac albo nawet sms czy na gadu... ja go wkurwilem?niby czym ? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1023499,title,Wiozl-autem-8-osob-i-psa---dzieci-wsadzil-do-bagaznika,wid,11490350,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Robimy tego spota bo to mój ostatni w tym tygodniu w środę jadę do kraka szukać kogoś do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 to juz poznan ci nie wystarcza? no robimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ty dziadu Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 no w sumie można by na fryte jutro skoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 no w sumie można by na fryte jutro skoczyć no no michal zaskakujesz :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 chlopaki chudy dzwonil do mnie ale pytal sie o skasowanie poduszki cos wspomnial ale przeciez to nie ja jestem tu szefem ja tu nie rzadze - wiec prosze nie do mnie te texty jak sami nie mozecie sie zebrac to ja juz nic na to nie poradze - nie patrzcie na mnie bo naprawde mialem kupe spraw bardzo waznych w sobote wiec nie dalem rady ale i tak trzeba sie spotkac z chudym i looną i zlozyc zyczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 chlopaki chudy dzwonil do mnie ale pytal sie o skasowanie poduszki cos wspomnial ale przeciez to nie ja jestem tu szefem ja tu nie rzadze - wiec prosze nie do mnie te texty jak sami nie mozecie sie zebrac to ja juz nic na to nie poradze - nie patrzcie na mnie bo naprawde mialem kupe spraw bardzo waznych w sobote wiec nie dalem rady ale i tak trzeba sie spotkac z chudym i looną i zlozyc zyczenia Zgadzam sie - jesteś tutaj tylko przystawką i to mało ważną a traktują cie co najmniej jak Boga :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 To kto jest szefem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi