NUTI Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 To kto jest szefem Nikt !!! my nie mamy szefa, jestesmy wszyscy szefami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Uff bo myślałem ze Piotrek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Szefem jest Krzysztof Jarzyna ze Szczecina on jest szefem wszystkich szefów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ja wiem kto jes szefem..a raczej szefową...o :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ja wiem kto jes szefem..a raczej szefową...o :> kobra czy c....? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 hahah Pietrek normalnie czytas w myślach no pew że kobra :kox: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 norbi czemu nie zatrąbiłeś nam wczoraj [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 16:54_________________________________________________piotr moja już mnie nie chce puścić jutro do tej pieczary :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 norbi czemu nie zatrąbiłeś nam wczoraj rolleyes Bo on ma nas tam gdzie słońce nie dochodzi - czyli w d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Kto się pisze na kawke gdzieś na mieście teraz wracam z roboty własnie [br]Dopisany: 14 Wrzesień 2009, 19:05_________________________________________________Nie to se sam jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 NO JUTRO JESTEM :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 NO JUTRO JESTEM :> niewierze :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 to uwierz heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ja jutro też zagoszczę :> a może by tak o 19 tego spota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 a może by tak o 19 tego spota? jestem za :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 mi obojętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozio4444 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 mi tez bardziej na 19 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 mi tez ale zawsze byly o 20 ,to zmieniamy na 19 tym wez zestaw kluczy bo mam gdzies dziure w dolocie ps jest taki swist jakbym mial doladowania ze 3bary jedyny skutek uboczny ze nie chce jechac ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 spox czyli 19 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrat Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wrzuciłem kilka fotek z wczoraj, jakość nawet nie taka tragiczna... Jutro niestety nie dam rady wpaść do pieczary ;( Rozpoczął mi się sezon halowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 co to znaczy sezon halowy grasz w coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi