Tomiii Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 co to szparka tymona kumasz z czym nie szczym tylko "siusiam" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy11511 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 dziekujemy za obstawke szkoda ze tylko jedna osoba sie zjawila:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 co to szparka tymona kumasz kumam kumam tomi chodzi o kobiety dziewczyny tak ja używam takiego sformułowania a nie futro szparka jak tam jeszcze suczka fooczka itd. czy to oznacza że jestem gejem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 kumam kumam tomi chodzi o kobiety dziewczyny tak ja używam takiego sformułowania a nie futro szparka jak tam jeszcze suczka fooczka itd. czy to oznacza że jestem gejem relax take it easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: no co ty obraziłem sie i konto kasuje :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 tymek oni tak z milosci :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 wiem wiem jak to sie mówi głodnemu chleb na myśli :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 no i co tam szuki ja juz wstalem i jade rezac moją suczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ja też wstałem i jadę na budowę co będziesz rezał o 6;30rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 wkladam kilka gratów hehe[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 06:50_________________________________________________to czym ty sie zajmujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Prowadzimy instalatorstwo elektryczne kompleksowe czyli poprostu wszystko co ci się kojarzy ze słowem instalatorstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 AFX gdzie jestes dziaduuuuuuuuuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 AFX gdzie jestes dziaduuuuuuuuuuuuuuuu rafaell też zaginął ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 moze zapalmy swieczke hehehhehe cholery niezlą kase robią z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 cholery niezlą kase robią z tego co wiem odezwał się tan co nie robi :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 przestań ja to bidny jak mysz koscielna zobaczcie co znalazlem jestem zdolowany ze moja tez tak bedzie robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dodek audio fajne ale video nie za bardzo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ale kopci jak z komina na slasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 cześć ziomy jestem ostatnio trochę zabiegany , kurna nawet porządnie wysrać się nie mam czasu na najbliższy spot postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dzo twoja to już tak robi Rafaell to ty pierzesz tapicerki ? bo mi sie zapomnialo kto to u nas robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi