Dzo-Dzo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Nie dodalisvie jednego najwazniejszego ze JA was odwiedzilem tymek ale to nie jest najwazniejsze ze cie spotkalismy hhehehe nie no zartuje p.s to kiedy subarke kupujesz :gwizdanie: piotrek dziaidu cooler tylko tyle co moj wiecej nie da wlasnie mi meila napisał a z zderzakiem narazie cisza nie odpisal na gg [br]Dopisany: 07 Październik 2009, 07:09_________________________________________________sysiek ile placiles za nadkole do siebie ? i czy to ori kupowales ?
Piotrek98igo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 dobra niech bedzie zawsze to do przodu
tymonA4 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Dzisiaj składam auto lem kostki l
Piotrek98igo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 wrzucam fotke z ostatniego spota z "burger..." w sumie nie wiem czego,zobaczcie sami
Sysiek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Dzo, 50zl za sztuke placilem ... Nowa na Berka kosztuje cos pod 70zl sztuka o ile dobrze pamietam. Tez jestem za zrobieniem dzisiaj jakiegos spocika Bede napewno Co do filmiku ... Az zal patrzec, wiertary doinwestowane i pewnie ladnie zapie.... Chyba bym zabil jak by mi ktos cos takiego z autem zrobil ...
Rafaell Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ja tez odpadam, chory jestem
tymonA4 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Uwaga jutro mega wypaść spot godz 18 na galeri będzie wiele znanych postaci z kreskowek lista ja Piotrek kiki
olek_je Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Pietrek co sie tak lansujesz po Ksiezycu halasuje ten Twoj traktor
Sysiek Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 No to widzimy sie jutro w galeri Rotfl ... wlasnie ogladalem pogode i w poniedzialek zapowiadaja deszcz ze sniegiem .... Masakra poprostu .... Trzeba jechac szybko kupowac opony
Tomiii Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 wlasnie ogladalem pogode i w poniedzialek zapowiadaja deszcz ze sniegiem .... Masakra poprostu .... ja się nie boję :naughty: ja się doczekać nie mogę :decayed:
olek_je Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Co prawda to prawda. Ja poza oponami musze jeszcze jakis stalowy felunek kupic. Sysiek jakie oponki masz zamiar kupic ??
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 a ty olek to przyjedziesz kiedys na spota czy tylko tak bedziesz pisal wirtualnie
Tomiii Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 właśnie Olek wpadnij jutro na 3 pięterko
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jasne wpadnie yhy ty tomek a ty czemu sie cieszysz przeciez nie masz Q jak dobrze ze nutek juz dal spokoj z tym Q hhrhrh ale teraz bedzie nas zanudzal skodą
olek_je Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 podjade podjade tylko kiedy o ktorej bedziecie sie jutro pocic ??? moze podjade bo w nieziele trza do szkoly isc (na starosc mi sie zachcialo :embarrassed: ) dobra doczytalem ze 18 :gwizdanie: :gwizdanie: ( spostrzegawczosc --> zero )
Tomiii Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 ty tomek a ty czemu sie cieszysz przeciez nie masz Q no i co z tego, dobry kierowca ma frajdę na śniegu nawet z FWD :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi