Dzo-Dzo Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 jheheheheh widze ze kazdy wie co bogus modzi ale nikt nie mowiheheh bogus ale zamiast tego wolał bym chipa zrobić a przynajmnie sie to bedzie odpychac susior nie glowa mnie nei boli a nie wiem wiedzialem na poczatku co ci ludzie to mnie mowia w sklepie
Leman Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Dodek no niby tak ale chociaż na zimę się zamaskuje :>
Dzo-Dzo Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 no albo do pierwszej wizyty policji hehe
Leman Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 spoko loko :good: wiem że się martwisz :polew:
Rafaell Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 igo a jak się ten zakład nazywa albo jaki numer na tej krakowskiej ? I tak już na marginesie jakieś zniżki na klabkarte Service Gum Krakowska 58
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Rafaell a ty czemu auto sprzedajesz?
Rafaell Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Rafaell a ty czemu auto sprzedajesz? no tak wstępnie się przymierzam,zobacze czy będzie zainteresowanie i czy ktoś da odpowiednią cenę ale spoko jak to sprzedam to na pewno kupie tez audi
Sysiek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Scrat, tez czekam jeszcze z oponami bo do jutra ma byc tak kiszkowato z pogoda a od poniedzialku ma sie poprawic Dokladnie, Service-Gum Krakowska 58, Norbi podobniez zalatwil jakas znizke klubowa ... Czy ze znizka czy bez warto dac ta kase bo jest ustawione naprawde bardzo dobrze.
Piotrek98igo Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Rafaell a ty czemu auto sprzedajesz? no tak wstępnie się przymierzam,zobacze czy będzie zainteresowanie i czy ktoś da odpowiednią cenę ale spoko jak to sprzedam to na pewno kupie tez audi ty taki handlorz jestes,pojezdzil 2miesiace i sprzedaje...doprowadz ja do stanu uzytku bo nikt nie kupi
michal_g84 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 pozdrowienia ze stolycy , dzo dzo masz fajny opis w profilu
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 cicho z tym opisem moze piotrek nie zauwazy panowei ale sie najeb... wczoraj jak swinie to znaczy jeszcze mnie mega faken cziken trzyma to co dziasiaj spocik ? kurde musze do wroclawia jechać ale cos mi sie nie widzi
Piotrek98igo Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 cicho z tym opisem moze piotrek nie zauwazy panowei ale sie najeb... wczoraj jak swinie to znaczy jeszcze mnie mega faken cziken trzyma to co dziasiaj spocik ? kurde musze do wroclawia jechać ale cos mi sie nie widzi widzialem to juz dawno ,musze ci przyznac ze zaintersowanie spore juz 8 osob do mnie napisalo gdzie stoi
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 hehehehehehe dobre dobra wale do roboty ale bez pracy nie ma kolaczy - tymek tesz daje rade biedny musial do kraka wyjechac
Tomiii Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 tymek tesz daje rade biedny musial do kraka wyjechac za rok napisze na forum marzenia się spełniają i zapyta "Kiedy macie spota bo chciałem was wszystkich wciągnąć moją nowa zabawką Imprezą WRX STI"
Sysiek Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Dzisiaj byl mega spot .... Fajnie ze nas az tylu bylo... cala 3 sie odliczyla. Ja Piotr i Leman.
michal_g84 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Dzisiaj byl mega spot .... Fajnie ze nas az tylu bylo... cala 3 sie odliczyla. Ja Piotr i Leman. To co tak biednie, to kiedy następny spocik będzie? Trzeba nadrobić frekwencję
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Dzisiaj byl mega spot .... Fajnie ze nas az tylu bylo... cala 3 sie odliczyla. Ja Piotr i Leman. To mieliście MegaGiga spot no ale nawet najlepszym się zdarza :polew: [br]Dopisany: 18 Październik 2009, 22:05_________________________________________________dobra spadam
Maxito Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 spot fakt mega :polew: my już mamy termin na wyjazd do was trochę odległy ale ziomale nie mogli sie zdecycować jak za wczesny termin podałem więc go odrobine wydłużyłem ja myślę że jak będziemy do was jechali to wiecie szmpany orkiestra jakieś laseczki (mogą być takie do podpierania) :polew: nie teraz poważnie mam nadzieję że frekwencja wam dopisze, a tak szczerze największa frekwencja na spocie u was to jaka liczba?
piterra Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 jak się zapowiesz że przyjedziesz to się zorganizują i będzie ich sporo na pewno nie będziesz zawiedziony
Rekomendowane odpowiedzi