Dzo-Dzo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 piotrek o co chodzi ? hehee tymek nie odp na przy.. posty z twoim autem nic sie nie da zrobić jak chcesz zeby to jezdzilo to kup odemnie omege
Leman Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Piotrk dorasta i cieżko mu to idzie- nauczył się w końcu w coś grać i taki jest efekt piotrk trenujn puszczanie sprzęgła hahaha :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 aha pewnie gracie po necie suczki leman oddam ci ten olej bo w golfie juz mobila zalałem moze komus go opierd... :-)
Piotrek98igo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 tego nie musze sie uczyc bo mam opanowane tak jak snooka Bogus muszisz pociwczyc troszke jeszzcze i potrenowac wiecej
Leman Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 samokrytyka to twoja mocna strona :polew: ] dzień jak co dzień hahah ok dodo tymek trzeba przekłóć wreszcie tego nadętego plastikowego balona hahah :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 bogu na spocie ci oddam panowie a kiedy spocik mega ?
tymonA4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 piotrek o co chodzi ? hehee tymek nie odp na przy.. posty z twoim autem nic sie nie da zrobić jak chcesz żeby to jezdzilo to kup odemnie omege musiał byś mnie schlać tak około tygodnia to może bym kupił pitrr czemu mi nie odpisałeś na mojego mms-a
Leman Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 http://uzyjwyobrazni.pl/ daje do zastanowiewnia
Sysiek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 A dzisiaj mega spoty na galeri Poziom 1a Nissan, poziom 2 Japan sQuad No i 2 audice :polew:
tymonA4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 poziom trzeci SKL !!!!!!!!!!!!!!!! :polew:
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 tomii o co chodzi z tym filmikiem ?
Tomiii Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 tomii o co chodzi z tym filmikiem ? bikDoder ogarnij się :tongue4:
Piotrek98igo Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 no dzisiaj byly mega spoty w galerii,powiem wam ze nasze troche bida ;( widzialem tymek ta S4 srebrna kurrr.... ja upalala masakra kosmos :slina: nie dostalem tego mms-a
tymonA4 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 byles u nich na spocie muszę ją też obejrzyc
Maxito Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 sie ma panowie czy wiadomo już gdzie się spotykamy 22 XI jeszcze trochę czsu zostało ale zastanawialiście się może gdzie ma być ten spot???
Piotrek98igo Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 sie ma panowie czy wiadomo już gdzie się spotykamy 22 XI jeszcze trochę czsu zostało ale zastanawialiście się może gdzie ma być ten spot??? jak do tego czasu nie zamkna to w galerii
MalyBuli Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Witajcie Powiedzcie jak trzeba wjechać na III piętro w galerii wjazd jest od zewnątrz czy w środku z parkingu??
Rekomendowane odpowiedzi