Leman Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 z tego co pamietam to ty zes ineteres zycia wtedy zrobil zjezdzajac tam na dol :polew: :polew: ty budrysie specem od interesow to ty jestes :polew:
tymonA4 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 lemus ten koleś od tych felg taki nie pewny wystaw je trudno nie chce cie blokować jak mi sie uda to je kupie
Leman Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Tzmek spokojnie bez stresu ales ogloszenie wystawil............ napisz jakie ET szerokosc, cos o oponach
Bart79 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 to ja pier***e to nie jade Jak zawsze najpierw napisze później pomyśli Znasz tam kogoś (poza częstochowską ekipą) że tak na siebie działają? Poza tym to dla dzieci się robi no ale cóż.
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 to ja pier***e to nie jade Jak zawsze najpierw napisze później pomyśli Znasz tam kogoś (poza częstochowską ekipą) że tak na siebie działają? Poza tym to dla dzieci się robi no ale cóż. to może zobacz temat Tymon jest pierwszy który sie wpisał na liste a Ty ?
Bart79 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Mnie nie chodzi o listę i kto pojedzie ale o podejście do tematu jechać może każdy i nikogo nikt nie wyrzuci zabrania też nikt nikomu nie będzie tylko te docinki jakoś zawsze wychodzą od tej samej osoby. Ps. Ja nie wpisuje się na listę bo jak będę mógł to pojadę i tyle DZO DZO Gratki dla was szczególne uściski dla dzielnej mamusi :> :> :> :oklaski: :oklaski: :oklaski: :thumbup: :yeee:
tymonA4 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 piotrek na którą jutro spot Bartuś żale to se możesz pisać na tym wszem czacie.eu jaki to ja buc i tak dalej ty też możesz czasami pomyśleć bo po co znowu przepraszać a gdzieś i tak darze cie sympatia i nigdy bym nie napisał że cie nie toleruje
NUTI Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 DZO-DZO MOJE GRATULACJE :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: ZDRÓWKA DLA MAMY I DZIDZI
tymonA4 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 DZO-DZO:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: a4-klub.pl powiększa sie
michal_g84 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 gratulacje Dzo Dzo, teraz chyba przez tydzień będziesz pił ze szczęścia :gwizdanie:
Tomiii Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzo GRATULACJE dla ciebie i żonki to przyszedł czas żeby się ogarnąć :decayed: jak córcia ma na imię :?:
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/moja_coreczka_juz_na_swiecie-t105389.0.html
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Gratki Dzo Dzo , wiadomo już kto jest tatą ? :polew: Siema Nuti czemu nie byłeś 22go na spocie ?
Bart79 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Bartuś żale to se możesz pisać na tym wszem czacie.eu jaki to ja buc i tak dalej ty też możesz czasami pomyśleć bo po co znowu przepraszać No coments :>
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Bartuś żale to se możesz pisać na tym wszem czacie.eu jaki to ja buc i tak dalej ty też możesz czasami pomyśleć bo po co znowu przepraszać No coments :> no coments byłby wtedy , gdybyś nie nacisnął wyślij po co odbijacie piłeczke cały czas , niech jeden ustąpi (Mądrzejszy?)
tymonA4 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 keżoro jakiś ty jest sam nie wiem co napisać wszystko mamy już wyjaśnione
kikson Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Bartuś żale to se możesz pisać na tym wszem czacie.eu jaki to ja buc i tak dalej ty też możesz czasami pomyśleć bo po co znowu przepraszać No coments :> no coments byłby wtedy , gdybyś nie nacisnął wyślij po co odbijacie piłeczke cały czas , niech jeden ustąpi (Mądrzejszy?) Znasz temat do konca ze sie tak udzielasz :gwizdanie: :gwizdanie: :rolleyes: Nie chce sie klocic ale niech sobie sami to wyjasnia nam nic do tego,pozatym temat stary jak swiat czyli pl_eu mi to sie juz nie chce wysłuchiwac ze jeden ma tak a drugi tak.... KONIEC TEGO TEMATU Kezor bez urazy oczywiscie :good:
tymonA4 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 przecie naklikałem że już ok kiksono i jak a4
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Dzieki panowie za gratki :-) córeczka jak sie przyssała do cyca to jak tatus hehehehe \ no co tam sie dzieje ?\ komu zajeba// jhehehe kezor od poniedzialku zaczynam myslec co i jak tam znać
Rekomendowane odpowiedzi