Dzo-Dzo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 kurde szkoda gadac plakac mi sie chce ;(
NUTI Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 kurde szkoda gadac plakac mi sie chce ;( Nie przesadzaj bo jedyna rzecz po jakiej jestes w stanie płakać to zwalona turbina lub kradzież A4 :polew: :polew:
Gość tymona4 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Hej maniacy tdi i q :polew: jedzie ktoś jutro do gliwic albo wyrazów
Gość tymona4 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Sie człowiek wychował na jego kawałkach widać :polew: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 16:26_________________________________________________ po co do gliwic na spota znaczy kurde mikołajek
Piotrek98igo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 jak tam w mikolajkach? :polew: :polew:
Gość tymona4 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Piotrek zadzwonie to ciebie w pon. I podjechal bym se ogladnac te kółka bo teraz jestem starasznie zalatany :wallbash:
Piotrek98igo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Piotrek zadzwonie to ciebie w pon. I podjechal bym se ogladnac te kółka bo teraz jestem starasznie zalatany :wallbash: co do felg to juz ich nie mam jezdza na A6 chwilowo,pozyczylem koledze zeby zobaczyl sobie jak sie jezdzi,ale mozemy podjechac i obejrzysz je
Tomiii Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 niech ci bedzie bo starszy jestes ale ja wiem swoje dziadu :-) Doberek p.s jestem ciekaw czy tomii z rana na wszystkich forach pisze doberek hahaha na passata fotum na eu na pl na audi 80 i jestem ciekaw na czyym jeszcze hahaa TOmi to człowiek z misją który za cel obrał sobie przywitanie sie na kazdym forum heheheheh :sarcastic: :sarcastic:
kikson Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tomi daj spokoj :kox: Juz nie moge sie doczekac spota 1 lipca,cały tydzien zapieprzam w dwoch pracach zrelaksuje sie troszke... Ps nutek co ty na to jakbym kiedys z toba wybrał sie na rybki,sewojego s[przetu nie mam ale jako towarzysz,bardzo kreci mnie łowienie rybek ale nie mam na to zabardzo czasu ani kasy na dobry sprzet :slina:
Sysiek Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tomi daj spokoj :kox: Juz nie moge sie doczekac spota 1 lipca,cały tydzien zapieprzam w dwoch pracach zrelaksuje sie troszke... Ps nutek co ty na to jakbym kiedys z toba wybrał sie na rybki,sewojego s[przetu nie mam ale jako towarzysz,bardzo kreci mnie łowienie rybek ale nie mam na to zabardzo czasu ani kasy na dobry sprzet :slina: Tez sie pisze ale karte i sprzet mam O ile mnie zona pusci :gwizdanie:
NUTI Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ps nutek co ty na to jakbym kiedys z toba wybrał sie na rybki,sewojego s[przetu nie mam ale jako towarzysz,bardzo kreci mnie łowienie rybek ale nie mam na to zabardzo czasu ani kasy na dobry sprzet slina slina slina Spoko - do łowienia nie potrzeba mega sprzętu na spining wędka za 25zł wystarczy kołowrotek 30 i wio a nie wedka łowi tylko człowiek Cytat: NUTI Dzisiaj o 09:55Sie człowiek wychował na jego kawałkach cool1 widać gwizdanie Bujaj wory :polew: :polew:
Norbi TDI Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Sie człowiek wychował na jego kawałkach Dokładnie Sie człowiek wychował na jego kawałkach widać :polew: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 16:26[hr lepiej się wychować na muzyce Michaela jak np. na Dodzie
kikson Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Tu sie z toba norbi zgodze :gwizdanie: :gwizdanie:
michal_g84 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 I co tam slychować, macie pozdrowienia od Justyny
Piotrek98igo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja tez sie pisze odkurze moj sprzet wedkarski i moge jechac,mialem kiedys b.duzo przynet ,ale sie potopily :kox:
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 piotrek i wedka hahahah dobre no i co tam ziomki nutek kurde sory mialem telefon w aucie teraz patrze mam 3 nie odebrane sorki
NUTI Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja tez sie pisze odkurze moj sprzet wedkarski i moge jechac,mialem kiedys b.duzo przynet ,ale sie potopily :kox: To miałeś chyba gumki same Dzo - spoko :bicz3:
Dzo-Dzo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 sona auto poszlo na czesci http://www.allegro.pl/item649614196_audi_a4_b5_1_9_tdi_szyba_boczna_przod_lewy.html#gallery
Rekomendowane odpowiedzi