tymonA4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 zgadajcie się bo jest paru chętnych mnie już na spotach nie będzie [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 21:19_________________________________________________bo mnie dzodzo nie lubi ;( :polew: :polew:
Tomiii Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 zgadajcie się bo jest paru chętnych mnie już na spotach nie będzie nie wieżę
tymonA4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a co chciałbyś co :decayed:nie ma lekko za 3tyg. jestem
kikson Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Buuuuuuu :polew: :polew: Tak na powaznie zapodajcie co i jak z niedziela czy jedziemy razem czy sie gdzies spotkamy ;(
tymonA4 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale kikson czym ty chcesz jechać upsss sorry omega club zapomniałem :polew:
Tomiii Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale kikson czym ty chcesz jechać upsss sorry omega club zapomniałem :polew: nie Omega tylko Vectra :naughty:
kikson Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale kikson czym ty chcesz jechać upsss sorry omega club zapomniałem :polew: czy ty naprawde jestes tak zapatrzony w marke?? czy tylko udajesz przed kolegami?? :tongue4: a tak jak tomii napisał vectra!! p.s jeżeli uważasz że to gorsze auto problem jest po twojej stronie nie po mojej. :gwizdanie:
Tomiii Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 ale kikson czym ty chcesz jechać upsss sorry omega club zapomniałem :polew: czy ty naprawde jestes tak zapatrzony w marke?? czy tylko udajesz przed kolegami?? :tongue4: a tak jak tomii napisał vectra!! p.s jeżeli uważasz że to gorsze auto problem jest po twojej stronie nie po mojej. :gwizdanie: kiki
Bart79 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kiki brawo za postawe stańcie na kreske to zobaczymy co lepsze wypasiona vectra czy audi 1.8 ja wynik z góry przewiduje dla opla :gwizdanie:
NUTI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 ale kikson czym ty chcesz jechać upsss sorry omega club zapomniałem :polew: Spuszczacie sie nad swoimi super ponad 10-cio letnimi AUDI-gratami. Rozumiem masz B7-B8 to jedziesz Kikiemu po rajtach ale jak na razie to ma lepsza fure od waszej, nowszą technologicznie
tymonA4 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Wcale nie miałem zamiaru ci kikson pojechać jeśli tak to odebrałeś to sorry
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 jeju tymon jak my cie tu nie lubimy hehhehehehehe a co opel to opel moja omesia tez stoi wymienilem na zlomie jej drzwi panowie hehehhe moje drzwi teraz mają kolor srebrny hehehhee za free na zlomie leman i jak tam jestes w katnorze bo bym po chracz przyjechal panowie jak by ktos chcial to a4 b6 jest ladna do kupienia za 35 tys :-)
Leman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 a4 ze srebrnymi drzwiami ?? :shocked: ło jużu ile piniędzy...
kikson Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 JAK jakis arabski szejk,my mozemy tylko pomarzyc :slina: Ponawiam temat gdzie sie spotykamy w niedziele, ja zamierzam wpasc z cała rodzinka +pies :wink4:
Leman Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 widomo w ogóle od której do której jest ta impra ??
NUTI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 panowie jak by ktos chcial to a4 b6 jest ladna do kupienia za 35 tys :-) Pewno jeździła kobieta, zadbane serwisowane, przebieg ori, właściciel jeździł autem mało i ekonomicznie. :polew: :polew:
Tomiii Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 panowie jak by ktos chcial to a4 b6 jest ladna do kupienia za 35 tys :-) Pewno jeździła kobieta, zadbane serwisowane, przebieg ori, właściciel jeździł autem mało i ekonomicznie. :polew: :polew: nie katowana na torze :polew:
Rekomendowane odpowiedzi