Gość tymona4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Dzo u tokarza co do tarmagu ja tam go lubię śmieszy mnie a widzieliście z kim ma zdjęcia na ścianie kombi :polew: mnie tam przekonuje cena a reszta faktura i dziękuje państwu olej biorę zawsze banke nigdy z beczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 nic dodac i nic ujac [br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 08:10_________________________________________________panowie a gdzie mozna przetoczyc tarcze ? A ty co tarcze chcesz przetaczac nowe się kupuje a jak coś to se szlifierką sam te krawędzie objedź i po krzyku. A na twoje możliwości to ja bym tam z tarczami nie kombinował Kikson gdzie na te mazurki śmigasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 tymon no i co z tego ze ma zdjecie z kombi a wiesz z kim ja mam ? wiesniaki i tyle cala czestochowa leje znich jedz np na ul bor i zobaczysz ile koles ma tanszy olej zni oni hahha musze rancik ztoczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 co tam dzieciaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 No pochwal się z kim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 No pochwal się z kim ze mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Hej jest koncepcja grilla na poraju jest ktoś chetny?? Temat zapodała cicha więc się zastanówcie nad propozycją ja tam bym jechal No i może4 jakiego spota w niedziele sklecimy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A kiedy ten gril? Dzo, mama taka prosbe, mogl bys wziasc na nastepny spot vaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 za spotem w niedziele jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja również pojade jak wasza ekipa się zbierze - :> dajmy szanse Cichej się wykazać Może jeszcze ktoś dojedzie z Kato - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 No to spoko jest nas już trzech godzina 16 pasi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 niech zas bedzie 16.30 cicha sie moze wykazac ale w czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja się abudabi nie wyrobisz na 16tą to na ciebie poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja się abudabi nie wyrobisz na 16tą to na ciebie poczekamy ok super bo mam obiad o 16 zazwyczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 To mało masz na ten obiad jak się w 30 min wyrabiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ja tez będę a nie może spot być na 17tą jeśli nie to postaram się być jak najwcześniej 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Wsumie to może i 17ta zobaczyma jak zagłosuje większośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymona4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 to ja za 17 :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Lista spot niedziela 16ta OBI Ja Cicha22 PioterkTDI Sector Tymara4 Dzo?? NUTI?? NorbiTDI?? Tomii?? Michały?? Son_czwa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 A ja? Miejsce standardowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi