Opublikowano 8 Maja 201016 l Autor to spocik tradycyjnie pod orbisem:) pisałem michałowi ze o 21 ale moze lepiej 20??
Opublikowano 9 Maja 201016 l ja odpadam, imprezka rodzinna ... ostatnio wszystkie spoty są wtedy kiedy mam już coś w planach :wallbash:
Opublikowano 9 Maja 201016 l gdzie ten gril ze u Magika to wiem ale dokladnie ?? klomnice sam nie wiem gdzie to
Opublikowano 10 Maja 201016 l i jak tam panowie po grillowaniu? impreza się udała? był taniec szamanów? :>
Opublikowano 10 Maja 201016 l Autor Dzisiaj wreszcie załozyłem audio... nie kompletne... sam Sub i tylko jeden wzmacniacz... ale wreszcie cos gra... minus ze przod seria.... kondensator tez nie podpiety... moze ktos z was sciagał boczki drzwi w b6?? bo nie chce pourywac niczego
Opublikowano 10 Maja 201016 l wysuwasz listwe tą ozdobną pod listwą masz 4-5 srubek nie pamiętam ale chyba są też śrubki pod cynglem do otwierania potem wywalasz taką zaślepkę plastikową (jest tam gdzie łapiesz za uchwyt (w tapicerce)jak chcesz yebnąć dzwiami i pod spodem drzwi masz około 3 śrubek powinno wyjść
Opublikowano 11 Maja 201016 l Autor cisza pzred burza tymek... moze jutro jakies buraczenie pod orbisem?