MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no nie wiem kto wygrał.... bo 2 kreski ty byłes 2 metyy przedemna, a 2 ja wygrywałem.... kwestai nacisniecia gazu i zmiany biegów... Sam jestes chinski..... :gwizdanie: chyba zbyt pewny siebie byłes po cyferkach u rogala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 zresztą mam światków-Sysiek widzial jak cie upokorzyłem a ty masz światków?? -chyba kulawą rumunkę :polew: koniec spamu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 tak jest:] wtedy co sysiek widział to podjechałes na lewy i bez klaksonu i nagle jedziesz..... wteby ok... byłem 2 długosci za toba... bo tak mi uciekles na starcie z partyzanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 tłumacz się tłumacz....koniec ... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no własnie pospamowane :drinks: :drinks: jest dobrze mamy dobra ekipe do killowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Mejdzik, czemu nie chciales ze mna? mialem 4 worki maki w bagazniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Bo nie ta liga... ty z piotrkiem mozesz jechac... zreszta sam widziałes ja miałem 225 na blacie a ty mi uciekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A jak miales softa a ja seria to byla ta sama liga? heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 twoja seria 163 KM moj po sofcie 151 KM... wkleiłem, wykres u mnie do konca nie bangla wszytko jak powinno... uklad paliwowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 kurde po tej ostatniej kresce zaraz przed światłami coś u mnie strzeliło, jak podjechałem pod garaż to już wiem co tam się zadziało ... jebnął mi wąż od chłodnicy , to też wiadomo dlaczego tak waliło nie tylko oponami i hamulcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no waliło pieknie... pomieszanie sprzegła z opona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no także muszę zawieść furkę do Oskara bo u mnie jest tak dużo pod maską że od góry to nawet nie dojrzę który to wąż, a poza tym kałużę w garażu mam jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 do Oskara nie jedź,...chyba że masz w ch.. czasu i stalowe nerwy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 co mówisz że ma tam on istny sajgon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 do Oskara nie jedź,...chyba że masz w ch.. czasu i stalowe nerwy :kox: dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 na przelocie to turbo pada kto napisze teraz posta dostanie nagrode bo to bedzie nr 10000 spust do paszczy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 and the winner is... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 and the winner is... :polew: :polew: no tak moglem sie tego spodziewac :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 buhahah. wygrał najwiekszy klubowicz który A4 posiada od 1995 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kuwa Piter nie wiem jak to zrobisz ale na następnym spocie chciałbym zobaczyć jak wręczasz nagrodę i odbierasz nagrodę :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi