Piotrek98igo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 to nie zbok to gej bogus z medzikiem 2tyg temu w retro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 to ci dziady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 to ci dziady stary ile kwasu narobili,ja juz tam sie nie pokazuje z nimi ludzie w szoku co to za nowe ruchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ale boguś taka brylantyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ale boguś taka brylantyna no bogus 1 raz,bo medzik standardowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 hahaha dziady żywopłotowe i te inne dzikie obrzygołki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 hahaha dziady żywopłotowe i te inne dzikie obrzygołki :polew: nastepnym razem zwiaze ci te rece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 ahhaha to nie ja to magia - nie pamiętasz bo zaj...ny byłeś , zresztą wielu rzeczy nie pmiętasz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 pamietam ze cie znalazlem przyczepionego na gwozdzia do sciany to mi wystarczy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 taaa...jasne... :gwizdanie: a wiesz na co ty byłeś zawieszony :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 wyleźli oboje z magikiem z łazienki - magik zdyszany -mówi że zakwasy ma . pietrek czerwony z rozciętą wargą - mówili że tylko patrzyli sobie w oczy :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 buhahah:... co tu sie ku.... dzieje po pierwsze nie krece zadnej kuli. byłem w najlepszym stanie w retro... piotrek był w krwi... znowu jakas 17 pukał [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:53_________________________________________________aaa kuchenka juz ludzi nie poznajesz? jechałes koło reala około 14:30 to samo dzo dzo o koło shella koło obi[br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:55_________________________________________________ Ale Niemcy to cywilizowany kraj i nikt nie jeździ tam jak w Polsce.U Was to styl jazdy charakterystyczny dla hordy tatarskiej. Miną lata zanim kultura dotrze do Polski czysta prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 wpadne jutro na 2h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 aaa kuchenka juz ludzi nie poznajesz? jechałes koło reala około 14:30 że niby ja?? Ja jechałem po 15 tamtędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 no moze i po 15... od siebie jechałes w strone reala;d ulicy tam nie pamietam: ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 musiałem być zamyślony że Cię nie zauważyłem, do zobaczenia na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 musiałem walic gruszke że Cię nie zauważyłem, do zobaczenia na spocie do zo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 taaa, głodnemu chleb na myśli :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 taaa, głodnemu chleb na myśli :gwizdanie: wez vaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi