Norbi TDI Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No i tak Boguś dzis forse załatwił po dobrym kursie i jutro wyjazd, trasa obrana 4300km zobaczymy jak się lalka sprawi. Do zobaczyska za trzy tygodnie dziewczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Norbi spr ilosc atmosfer w kolach udanych wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 no rowniez udanych wakacji dla waas' p.s karolcia dla CIEBIE GWIAZDKE Z NIEBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No i tak Boguś dzis forse załatwił po dobrym kursie i jutro wyjazd, trasa obrana 4300km zobaczymy jak się lalka sprawi. Do zobaczyska za trzy tygodnie dziewczyny No to gruby wyjazd, miłego wypoczynku życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 hehehe kurde wlasnie wstałem i jestem gozej naje.... niz bylem - ude bart zczaic jak tam oj przod wyglada ale cos mi sie wydaje ze zostawilismy go na rikemana hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzo-dzo szukałem twojego przodu ale nic nie znalazłem,moze dlatego ze tez taki jestem jeszcxze naj...ny :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 no nie powiem zebym byl trzezwy teraz kur... jak ja sobie w pracy poradze hehehe 2 +2 = ? hahahaha ide na parking zobaczyc co z moim zderzakiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 dzodzo nie wykorzystales reklamy odprowadzanie.pl takie sa skutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 to są skutki imprezy alko u kiksona !!!!!!!!!!!! p.s karolina pewnie wiesz czemu hahahahaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Kara musi byc pijaku Bart zyjesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 wlasnie mi sie przypomnialo jak zesmy podnosil auto zeby zjechac z kraweznika hahahahahah bart najebany ja to samo a ania wyjezdza hahahahahahhah text barta " wiesz ale te kratki sa drogie " kur.... od rana szukam zderzaka do mojej ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: grubo było panowie.. :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Doberek kur.... od rana szukam zderzaka do mojej ;( Może taki :naughty: http://moto.allegro.pl/item684265871_audi_s4_a4_b6_nie_s_line_8e0_01_05_zderzak_pdc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 po przeplacac http://www.allegro.pl/item684852959_zderzak_przedni_audi_a4_s4_01_04_nr152_bielsko.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 hmmmm tani to on nie jest :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 jak to nie?tani jak barszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikson Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 ale ten z linka od tommiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 no bede musial sie karnac do bielska ;( jestem rozjeba.. y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 od S4 B5 zderzak 1000zl kosztuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 no no grubo było :naughty: dzo następnym razem taxi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi