Piotrek98igo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 bogus chce brd za 600zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 daj znac bo rezam felgi teraz z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 daj znac bo rezam felgi teraz z pochwal się co rezasz ja też rezam fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 panowie moc jest najwaznijesza,nie od dzis to wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 panowie moc jest najwaznijesza,nie od dzis to wiadomo no masz racje, ale ja nic konkretnego nie wyrezam z tego silnika więc idę w drugą stronę, stare to ale niech chociaż ładnie się toczy f*ck the new car, I'm driving oldschool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snake s4 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 kubki odbieram w sobote. na niedzielny spot będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 panowie moc jest najwaznijesza,nie od dzis to wiadomo no masz racje, ale ja nic konkretnego nie wyrezam z tego silnika więc idę w drugą stronę, stare to ale niech chociaż ładnie się toczy f*ck the new car, I'm driving oldschool tomi ,tanim kosztem zawsze cos mozna wtryski afn i korekta=1000zl 40ps i 80nmwtedy taka 80 old-school wyglada i sie buja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 tomi ,tanim kosztem zawsze cos mozna wtryski afn i korekta=1000zl 40ps i 80nm wtedy taka 80 old-school wyglada i sie buja na profilu opony 35-40 to będę się turlał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 tomi ,tanim kosztem zawsze cos mozna wtryski afn i korekta=1000zl 40ps i 80nm wtedy taka 80 old-school wyglada i sie buja na profilu opony 35-40 to będę się turlał 35 to zostaw te 90dzikich rumakow,bo to nie jazda jaka fela 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 ja mam profil 40 na 18 i jakos zapierdalam... ale leszcze sie wykrecaja no i drugi fakt... moc nie dla wszystkich lepi zostan przy 90 rumakach... Kropelka i tak powie ze jedzie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 daj znac bo rezam felgi teraz z pochwal się co rezasz ja też rezam fele rezanie fel według dzodza to w tłumaczeniu wymiana opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 rezanie fel według dzodza to w tłumaczeniu wymiana opon :polew: :polew: :polew: no i drugi fakt... moc nie dla wszystkich lepi zostan przy 90 rumakach... Kropelka i tak powie ze jedzie :decayed: :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 No lacha to z Ciebie mam... jakbys miał 20 cali to mogłbys mówic ze toczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 No lacha to z Ciebie mam... jakbys miał 20 cali to mogłbys mówic ze toczysz o co ci chodzi chłopczyku idź se zwal i się uspokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 No lacha to z Ciebie mam... jakbys miał 20 cali to mogłbys mówic ze toczysz o co ci chodzi chłopczyku idź se zwal i się uspokój Buehehehe :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 magic coś dla Ciebie: http://allegro.pl/pompka-do-spuszczania-paliwa-jakosc-fv-polska-i1339775008.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 No lacha to z Ciebie mam... jakbys miał 20 cali to mogłbys mówic ze toczysz o co ci chodzi chłopczyku idź se zwal i się uspokój Buehehehe :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 magic gdzie jest twoj pan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 o co ci chodzi chłopczykuidź se zwal i się uspokój przypomnij sobie ktore postów do tyłu... na prostactwo odpowiadam prostawtwem 2 to NIE jest forum miłosników audi 80[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 20:05_________________________________________________michał mam ta pompke... dziadostwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 na prostactwo odpowiadam prostawtwem 2 to jest jest forum miłosników audi 80 o czym ty do mnie opowiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi