Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 cos robil ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ty a ty nie miałeś do mnie dryndnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 no mialem ale w chu... roboty ty a moze jutro kamerke bys zamontował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 co ............... chcesz kropke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 meble robie... kuchnie zrobiłem dzisiaj 2 szafe skonczyłem... jutro szafa i przyszly tydzien 2 szafy najgorsze ze do 16 w swojej robocie a pozniej napierdalam wieczorami[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:23_________________________________________________tymon pokazywał ze jest w czarnej d*pie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 no to dobrze bedzie kasa na mody macka a ty przyciemniales szybki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 nie przyciemniłem... dzo dzo modów nie bedzie... odkladam kase na swoja działalnosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 a piotrek ci pozwoli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 nie jestesmy juz razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ile koles bierze za oklejenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 mi za sedana powiedział 300-350 zł za całosc lacznie z przodem bocznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 ale spamu poszlo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 a ty co sie tak opuszczasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 mam inne zajecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 mam inne zajecia kox czyscił parowniki. wiosna idzie i z 5 kuca uciekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 mam inne zajecia w c**ja cięcie też zajęcie powoli dochodze do wniosku że to nie sprzęgło w esce tylko synchronizatory skrzyni do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a co haczą Ci biegi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 No nie ma takiego płynnego przejścia. Nie mogę zrobić szybkiej zmiany żeby mi nie chrupnęło. Myślałem na początku, że to wina sprzęgła, że jest zużyte i niewysprzęgla do końca, ale po konsultacjach wychodzi na to, że to nie sprzęgło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi