MrTea Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 a na Twoje oko coś się zmienilo? Odczucia inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 mnie się wydaje że troszkę lepiej ale nie jest to 100% zadowolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 zobaczymy czy Pełgot Cie wciągnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 ale moge jedno powiedziec ze oskar sie nie popisal po raz kolejny uwazaj co piszesz... bo jeszcze ktos Cie podpierdoli jak dzwoniłes do mnie to czułem po twoim głosie i sapaniu ze fura ogarnieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 uwazaj co piszesz... bo jeszcze ktos Cie podpierdoli myślę że w tym przypadku nikt taki się nie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ale tu cisza.... pewnie piotra dorwal oskar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 bedzie go musial przeprosic na lamach forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Oskar na pewno dzień w dzień siedzi na forum i czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 no to Piter będzie miał sprawę w sądzie... : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ale dla nieletnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 michal jak tam wyciales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 jakieś cuda się dzieją mój post znikł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no ... cuda i dziwny.. Panowie w sobote Vag-czwa robi dyno day .. 50zł od auta... pisze się ktoś? .. ja jak bede mial auto to chce jechać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ja się wstydzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 tymek no i jak tam daj znac\\\ co tam suczki slychac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Jutro odbieram auto .... 4 miesiące jak z bicza strzelił :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 wow no to w niedziele na spocie pokazesz cos tam namodzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 mody będą spore: zrobiony przeglad techniczny, opony letnie założone... umyty po zimie... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 ta ta ta,nie pitol slyszalem ze pan G wyrezal ci Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Piotrek ty ku**sie... jak jedziesz koło obi i macham ci z poloneza to sie czesc pokazuje... a nie dumny jedziesz Ja jutro FMIC.... wiec moze i sie shamuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi