Dzo-Dzo Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 michal nie zna sie na predkosciach hehe mialem w jednym momencie 163 ale to juz byl hard kore nie moglem nawet telefonu trzymac heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ale powiedz jak?mi nie udalo sie wiecej niz 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 waga piotrek waga ehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 na pewno ważysz dużo mniej niż Piotrek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Odezwał sie. jak kazdy z was w jednej wadze 110++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Poczekaj aż się ozenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin85 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Poczekaj aż się ozenisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 dzodzo jutro rano dzwonie po 7 i podrzucę ci piłę możesz trzymać ją sobie parę dni a teraz jadę na picce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Co ku... Juz jej nie dostaniesz P.s przelales kase siemianowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 juz dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 też bym chciał taki prezent :> http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/bajeczne-fury-pilkarzy-realu-madryt,4888289,10591400,galeria-maly.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 dudek jak byl w realu to wzial sobie rs6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 ja jak grałem w WC pocisk racice trawniki małe to wziałem duzego fiata to były czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 w tym roku jest sylwester klubowy osoby chetne niech dadza znac na pw najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 a Riczjana jedzie z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adr3k Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam ponownie pytanko jedno kto pomoże w rezaniu ful fisa wiem że razacie tylko moce ale też mam zamiar ale zaczynam od fisa + tempomat Pozdro i dziękuję Ew. namiar jakiś na kogoś kumatego co ogarnia temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 richanna jest zareczona, nie masz szans juz u niej,przykro mi stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avancik Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 witam panowie mam pytanko czy ktoś z was mógł by mi pomóc w mojej walce z nawigacją....już mnie krew zalewa potrzebuje podłączyć autko pod vaga i zrobić coś takiego : Kanał 02 = 0 Kanał 06 = 1 Kanał 07 = 0 jeśli nie masz tunera TV Kanał 66 = 00000 obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 witam panowie mam pytanko czy ktoś z was mógł by mi pomóc w mojej walce z nawigacją....już mnie krew zalewa potrzebuje podłączyć autko pod vaga i zrobić coś takiego : Kanał 02 = 0 Kanał 06 = 1 Kanał 07 = 0 jeśli nie masz tunera TV Kanał 66 = 00000 obowiązkowo Kolega, raczej Ci nikt od nas z tym nie pomoze, u nas najwazniejsze jest: 1. Moc 2. Moc 3. Moc 4. Moc 5. Masa ... 99. Wypas :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avancik Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 to fajnie macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi