Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No :polew: tak zrobie

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 726 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Masakra ja tu o BRD myślę i FMIC ale jak to czytam to chyba sobie turbo z AFN-a wsadzę :decayed:

Opublikowano

pogadaj z Tymkiem i Kropelką .. ich argumenty są mocne :) .. po za tym 130ps to jak na polskie drogi to aż za dużo.. Gdzie pojedziesz więcej niz 140km/h? Tylko na nie licznych autostradach

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

pogadaj z Tymkiem i Kropelką .. ich argumenty są mocne :) .. po za tym 130ps to jak na polskie drogi to aż za dużo.. Gdzie pojedziesz więcej niz 140km/h? Tylko na nie licznych autostradach

Tu nie chodzi o to że ile można jechać bo 190km/h to ja moim 1.6 nawet jechałem.
Opublikowano

Herbata, Tymek czesciej zmienia zdanie niz statystycznie facet mysli o ruchaniu wiec tym bym sie nie sugerowal :gwizdanie:

Puma, chyba z tego klifu w kamieniolomach u nas :D

Opublikowano

Herbata, Tymek czesciej zmienia zdanie niz statystycznie facet mysli o ruchaniu wiec tym bym sie nie sugerowal :gwizdanie:

:polew: :polew:

Puma, chyba z tego klifu w kamieniolomach u nas :D

Na serio trwało to kupe czasu ale 190km/h było :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ja już mam śerie założona :cool1:

Opublikowano

wczoraj walczylem o herbate jak moglem,niestety moje argumenty nie poskutkowaly ;( ;(

tea idzie w zla droge ,odmowy modlitwe za niego ;( ;( i miejmy nadzieje,ze jeszcze kiedys zmieni zdanie :wallbash: :wallbash: ojjj to byl ciezki cios dla naszej spolecznosci :hi:

Opublikowano

Tea z tą trzydziestką to już przesadziłeś

Opublikowano
  • Autor
wczoraj walczylem o herbate jak moglem,niestety moje argumenty nie poskutkowaly cry cry

tea idzie w zla droge ,odmowy modlitwe za niego cry cry i miejmy nadzieje,ze jeszcze kiedys zmieni zdanie wallbash wallbash ojjj to byl ciezki cios dla naszej spolecznosci hi

czyli tylko mnie i dzo dza zniszczyłes... a matka mówiła , nie inwestuj w auto...

Opublikowano
wczoraj walczylem o herbate jak moglem,niestety moje argumenty nie poskutkowaly cry cry

tea idzie w zla droge ,odmowy modlitwe za niego cry cry i miejmy nadzieje,ze jeszcze kiedys zmieni zdanie wallbash wallbash ojjj to byl ciezki cios dla naszej spolecznosci hi

czyli tylko mnie i dzo dza zniszczyłes... a matka mówiła , nie inwestuj w auto...

dopisz jeszcze kilka osob :decayed:
Opublikowano

powiem tak,

Magic zaczął modzić, na poaczątku tylko program, pożniej wyszło że coś jest nie tak z silnkiem, teraz nie wiadomo ile kasy trzeba w auto włożyc.

Tymka obecne auto - zmodzone - problemy z turbo i sprzęgłem (wcześniej mial ADRa nic nie modził i jeździł)

Michał69- wysrała mu się uszczelka (nie wiem może gdyby nic nie modził to by było dobrze) i teraz jego auto nie jedzie

Sysiek - nie poamietam czy problemy przez chipem czy po chipie mu sie zaczęły.

Snake - mial eSę .. i tez była po chipie i mial problemy np ze sprzęgłem.

Piotrek to chyba ewenement ma zmodzone auto i jezdzi bez problemów (o ile nie brać pod uwagę problemów z nieszczelnościami w dolocie)

:)[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 11:45_________________________________________________

niby bezpieczna odlogłość a i tak nic to nie dalo ...

Opublikowano

Herbata, co Ty ku*** gadasz głupoty? Budapren wachales czy jaki ch***?

Magic, odpoczatku mial problem z moca, wiec soft na to wplywu nie mial...

Tymek obecne EX Dzo Dza, problem sprzegla lezy zapewne po stronie turbiny z kurnika ...

Michal69 z tego co powiem to plyn mu ubywal juz wczesniej ....

ME po sofcie nic sie nie dzialo?

Snake akurat dziwna sprawa ze sprzeglem

Reasumujac, gadasz głupoty ku*** JAK BY ch*** SZMATY GRYZŁ

Dowidzenia

Opublikowano

powiem tak,

Magic zaczął modzić, na poaczątku tylko program, pożniej wyszło że coś jest nie tak z silnkiem, teraz nie wiadomo ile kasy trzeba w auto włożyc.

Tymka obecne auto - zmodzone - problemy z turbo i sprzęgłem (wcześniej mial ADRa nic nie modził i jeździł)

Michał69- wysrała mu się uszczelka (nie wiem może gdyby nic nie modził to by było dobrze) i teraz jego auto nie jedzie

Piotrek to chyba ewenement ma zmodzone auto i jezdzi bez problemów (o ile nie brać pod uwagę problemów z nieszczelnościami w dolocie)

:)[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 11:45_________________________________________________

odstaw te leki co bierzesz bo jeszcze sobie kupisz twingo w wersji eco, ja tam widzę tylko jedno wytłumaczenie że poznałeś jakąś kobitę (chłopaka) która(y) Tobie suszy resztę męskości w głowie :decayed:, bez adrenaliny niema życia chłopie, a jak chcesz być safe to owiń się folią bąbelkową i nie wychodź z domu :bag:

a tak się stajesz z herbaty - h2O :decayed:

Opublikowano

Chyba podobnie jak Dobrek przestane się pojawiać, jak już ktos nie modzi to jest pojebany.. Zero wyrozumiałości dla normalności..

;( ;( ;(

Opublikowano

Chyba podobnie jak Dobrek przestane się pojawiać, jak już ktos nie modzi to jest pojebany.. Zero wyrozumiałości dla normalności..

;( ;( ;(

:polew: tu chodzi o sam fakt że masz fajnie a chcesz mieć gorzej, ja też mam serię silnik i nikt mnie narazie nie gonił :decayed:

Opublikowano

Piotrek mnie też długo namawiał zeby chociaż kompa ABT zostawić ... ale po co mi skoro jeżdżę tylko do pracy i po mieście.

Jak bym nie powiedzial że wracam do serii to by było wszystko ok, a tak tylko niezrozumienie.

Seria i tak nieźle jeździ .. Dzo-Dzo też jeździ serią, ma tylko zmienione heble na większe.

Opublikowano

powiem tak,

bez adrenaliny niema życia chłopie, a jak chcesz być safe to owiń się folią bąbelkową i nie wychodź z domu :bag:

:polew: :polew: :polew:

sorry Tea,ale to jest upokorzenie,nie potrzebujamy na spotach kolejnego auta z moca ~100ps-115ps

bo tylko zanizasz poziom,takze chyba musi powstac 2 klub w czestochowie i tam bedziecie sie spalaniem palac :D :D :D

Opublikowano

co Piter, bardzo śmieszne nie?

To że mnie nie omamiłeś swoimi gadkami o mocy to jest śmieszne? :gwizdanie: :gwizdanie:

tak, no to dobrze.. baba z wozu ... [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 13:40_________________________________________________ludzie się od Was odwracają, Lemana nie ma, Dobrfek też juz się nie pojawia, teraz ja ... jak tak dalej pójdzie to zostanie Piotrek, Magic i Sysiek .. [br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 13:42_________________________________________________a na lato kupie sobie rower

405499_354274911254828_100000169653501_1588612_1702824794_n.jpg