michal_g84 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ja tam myślę że rozkminialiście jak do Twojej B7 wsadzić to radio spod okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 I żeby jeszcze to wszystko pod Bose podłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dzodzo to nie wszystko przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Tymek nasza przyjazn zanikla wraz z zakupem przez ciebie glosników bose B - bo wiesz ze ja chcialem je kupic WIEC KONIECC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dzodzo nie zachowuj się jak te puste laski co to jedna przed druga kupuje czerwone szpilki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 no co ci zrobil? moim zdaniem umeblowal :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dokładnie jeszcze tylko TV i kanapa i możesz się wprowadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 to dzisiaj wojna sniezkami na spocie czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 chyba bo najebało tego śniegu, a słyszałem że to nie koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 to jak ja ty moim wyjade :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 założysz pług na przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 u mnie 50 cm chyba nie wyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 u mnie 50 cm chyba nie wyjade 50 to w gorach nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_g84 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 u mnie 50 cm chyba nie wyjade dasz radę poza tym nie wstawiłeś przecinka, czyli 5cm u Ciebie?[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 15:19_________________________________________________ 50 to w gorach nie ma :decayed w górach to akurat jest nawet więcej, spójrz sobie jak relacjonują ile śniegu na stokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 to taka przenosnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ogladałem TVN turbo... ,,Na osi'' i co zobaczyłem wielki napis na ciezarówce ,, liczy sie kazda kropelka'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 co kropelka sklei sklei tego zadna sila nie rozklei kropeleczka na czubeczku i juz wszystko wporzadeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam panowie, tak jak pisal Piotrek, przesiadam sie na Forda, na spotach juz mnie raczej nie bedzie, juz sie zarejestrowalem na forum forda i teraz tam bede ich wk***ial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Witam panowie, tak jak pisal Piotrek, przesiadam sie na Forda, na spotach juz mnie raczej nie bedzie, juz sie zarejestrowalem na forum forda i teraz tam bede ich wk***ial kox No to szanowny Pan niech wypie.dala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 :polew: on i i herbata w c**ja hhee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi