Tomasz Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Pablo nie ma czasu. wyryw dupeczki na fotce wiosna idzie to pewnie telefon nie milknie
Piotrek98igo Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 moze tak spocika na wyrazowie zrobimy wiosennego grila
Tomasz Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 moze tak spocika na wyrazowie zrobimy wiosennego grila jak ja tam z Pumą dojadę
M.Audi Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 Tu P-U-M-A pewnie że przyjadę. Mam tylko lekkie obawy czy tam wjade z Tomaszem :naughty:[br]Dopisany: 23 Luty 2012, 19:50_________________________________________________Tomasz!!! Michał nas nawet torami przetransportuje na drugą strone :cool1:
Tomasz Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ty oszołomie już się logujesz na konto kolegi by się zagłosować w konkursie Puma pojedziemy z Kozą Adama on może nawet w Dakarze brać udział (dla tych co go nie znają Adam ma B7 a prześwit między zderzakiem a glebą w wielkości telefonu (budki telefonicznej)
Piotrek98igo Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 UWAGA FORUM NIE BEDZIE DZIALAC!!!!3DNI!! ;( ;( ;( ;( ;( ;( TAK WIEC WSZYSTKO JAK W TEMACIE SPOCIK W NIEDZIELE BEZ PANIKI
M.Audi Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ty oszołomie już się logujesz na konto kolegi by się zagłosować w konkursie Puma pojedziemy z Kozą Adama on może nawet w Dakarze brać udział (dla tych co go nie znają Adam ma B7 a prześwit między zderzakiem a glebą w wielkości telefonu (budki telefonicznej) :polew: My sobie tutaj z Michałem piwko popijamy. Ale co do Adama to jak najszybciej po podobno chce obniża do 1BA
Tomasz Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ty oszołomie już się logujesz na konto kolegi by się zagłosować w konkursie Puma pojedziemy z Kozą Adama on może nawet w Dakarze brać udział (dla tych co go nie znają Adam ma B7 a prześwit między zderzakiem a glebą w wielkości telefonu (budki telefonicznej) :polew: My sobie tutaj z Michałem piwko popijamy. Ale co do Adama to jak najszybciej po podobno chce obniża do 1BA ty i piwko (widziałeś różowego Konia na wawelu?)
Tomasz Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 no to kicha 3 dni a od kiedy ? Ty 4 za nie odp na PW http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=246179.0;topicseen
P-U-M-A Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 ty oszołomie już się logujesz na konto kolegi by się zagłosować w konkursie Puma pojedziemy z Kozą Adama on może nawet w Dakarze brać udział (dla tych co go nie znają Adam ma B7 a prześwit między zderzakiem a glebą w wielkości telefonu (budki telefonicznej) :polew: My sobie tutaj z Michałem piwko popijamy. Ale co do Adama to jak najszybciej po podobno chce obniża do 1BA ty i piwko (widziałeś różowego Konia na wawelu?) Piwo kolego piwo. A co w tym dziwnego.
Piotrek98igo Opublikowano 23 Lutego 2012 Opublikowano 23 Lutego 2012 piwko, a pozniej wyladuja w lozku razem i rano nikt nie bedzie nic pamietac
P-U-M-A Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Piotrek ja nie wiem co ty po jednym piwie z kumplami robisz
P-U-M-A Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Piotrek ja nie wiem co ty po jednym piwie z kumplami robisz
MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 Piotrek ja nie wiem co ty po jednym piwie z kumplami robisz facepalm 2 kłamstwa w jednym zdaniu. Piotrek nie pije Piw. Piotrek nie ma Kolegów :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Opublikowano 24 Lutego 2012 Piotrek ja nie wiem co ty po jednym piwie z kumplami robisz facepalm 2 kłamstwa w jednym zdaniu. Piotrek nie pije Piw. Piotrek nie ma Kolegów :gwizdanie:
P-U-M-A Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Piotrek ja nie wiem co ty po jednym piwie z kumplami robisz facepalm 2 kłamstwa w jednym zdaniu. Piotrek nie pije Piw. Piotrek nie ma Kolegów :gwizdanie: A no tak :polew:
P-U-M-A Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Piotrek ja nie wiem co ty po jednym piwie z kumplami robisz facepalm 2 kłamstwa w jednym zdaniu. Piotrek nie pije Piw. Piotrek nie ma Kolegów :gwizdanie: A no tak :polew:
Rekomendowane odpowiedzi