NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 nie ważne Dokładnie - widocznie nie uznają naszego hasła z banera. Róbmy swoje czyli spoty kiedy jakiś większy ? jak z czasem stoicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 ja tam ogólnie jestem wolny czemu nie robimy żadnych grillów piotrek biore te :good: http://moto.allegro.pl/item689593200_hit_lampy_angel_eyes_ringi_audi_a4_b5_blacki_chrom.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomiii Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 ja tam ogólnie jestem wolny czemu nie robimy żadnych grillów piotrek biore te :good: http://moto.allegro.pl/item689593200_hit_lampy_angel_eyes_ringi_audi_a4_b5_blacki_chrom.html zdecydowanie te lepsze w tych $$$$$ http://moto.allegro.pl/item690210935_lampy_reflektory_fk_audi_a4_b5_94_99_angel_eyes.html :kox: http://moto.allegro.pl/item693269968_reflektory_audi_a4_99_00_chrom_nowe_soczewkowe.html :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 http://moto.allegro.pl/item689593200_hit_lampy_angel_eyes_ringi_audi_a4_b5_blacki_chrom.html :thumbdown: :thumbdown: tandeta, nie bierz tego tylko oryginalne zespolone po lifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 czesc suczki no i co tam dzeiki nutek za zdjecia jestes wielki panowie podobno piotrek zrobil mega zez mega stage 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 nie dałem rady sorry a tak chciałem to zobaczyć ja tez przeprowadziłem mod boczne kierunki są już białe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 może jutro zrobić jakiegoś większego spota ? około 19-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaell Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 może jutro zrobić jakiegoś większego spota ? około 19-20 ja jestem za ale może wcześniej 18.00???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 czesc suczki no i co tam dzeiki nutek za zdjecia jestes wielki panowie podobno piotrek zrobil mega zez mega stage 3 proszę cie bardzo suko )) wiem że jestem wielki 23 w zwisie robi swoje he he he Spot może niedziela ale jakiś grill co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Chciałem coś napisać ale ostatni post lekko zbił mnie z tropu Ładne rzeczy się u was wyrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 ja w niedziele nie dam rady na wakacje jade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymonA4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 nic się nie bój pisz :polew:szkoda ze nie widziałeś co oni wyprawiają na frytkowej :polew: pierwszy raz w życiu widziałem żeby ktoś komuś na pierdział do reki :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Chciałem coś napisać ale ostatni post lekko zbił mnie z tropu Ładne rzeczy się u was wyrabia to co czytasz to nic w porównaniu z tym co robimy :polew: :polew: i nie bój sie - zawsze jest przyjemnie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak bym teraz napisał że musimy do was wpaść to by to dziwnie zabrzmiało więc może wy wpadniecie do nas :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak bym teraz napisał że musimy do was wpaść to by to dziwnie zabrzmiało więc może wy wpadniecie do nas :gwizdanie: Wpadajcie spoko loko :gwizdanie: zobaczycie co to jest zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No właśnie się zastanawiam czy myślimy o tym samym czy jednak wy o czym innym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No właśnie się zastanawiam czy myślimy o tym samym czy jednak wy o czym innym :polew: nie bój sie tylko dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No widzisz mieliśmy już dawno się u was pokazać ale nie wypaliło a teraz jak reszta od nas to przeczyta to nie wiem czy się większość nie będzie bała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Spoko ci co byli zawsze wracają i chcą jeszcze raz sie z nami spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Spoko ci co byli zawsze wracają i chcą jeszcze raz sie z nami spotkać To takie pranie mózgów im robicie żeby się nie wydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi