Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Czestochowskie[Niedziela g17 III aleja pod DON KICHOTEM]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Madzia, to Ty cienki bolek jesteś.. ja na forum od Dołączył: 06-07-2008 :naughty:

• Odpowiedzi 21,5 tys.
  • Wyświetleń 725,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja na tym koncie tez nie długo :grin:

Opublikowano

Piątek juz blisko a roboty masa :facepalm:

99aad0d3bf811.jpg

Opublikowano
Madzia, to Ty cienki bolek jesteś.. ja na forum od Dołączył: 06-07-2008 :naughty:

No dobra to się licytujemy:

Piotrek98igo weź jeszcze swoją datę napisz to już pytań nie będzie

Opublikowano

Dołączył 14-07-2007 :wink:

Opublikowano
  • Autor

Piotrek z toba juz nie dyskutuje na temat cyfr... bo Cie to przerasta:decayed:

bukowina bedzie na koniec marca... i ja jestem chetny zeby pojechac

---------- Post dopisany at 01:25 ---------- Poprzedni post napisany at 01:25 ----------

Opel koziołkował przed estakadą na Rakowie. Za szybko jechał? [ZDJĘCIA]

Opublikowano

jak na koniec marca to myślę że się uda, także ja i Ania byśmy jechali

Opublikowano
  • Autor

No to juz 3 osoby:wink: jeszcze jedna do kompletu i mozna smignac

---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

aaa Oli dajesz dajesz:wink: jestes Rezacz a nie jakies turbinki wtryski i FMIC.... jak sie bawic to sie bawic

Opublikowano

---------- Post dopisany at 10:26 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ----------

aaa Oli dajesz dajesz:wink: jestes Rezacz a nie jakies turbinki wtryski i FMIC.... jak sie bawic to sie bawic

jedziecie w 4 w jednym aucie?:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

tak ale w bagazniku chetnie Cie upchne... jak nie wejdziesz to z bucika pomoge:decayed:

Opublikowano

26-10-2006

nr 592 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dinozaur :decayed:

Opublikowano

Przecież samochód jest 5-osobowy więc nie widzę problemu, no chyba że Ty jedziesz w tę stronę że jeszcze jedna by się zmieściła. Nad morze jechaliśmy w składzie w Sebkowym 4 osoby, w moim 3 i było git. A 5 osób w A4 to już za ciasno choć pamiętam jak na sylwestra jechaliśmy w 5-ciu to było ciasno, a z tyłu to zawiecha siedziała na jakieś -80mm :naughty:

---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ----------

jak sie bawic to sie bawic

... drzwi wy***ać, okno wstawić :wink:

Opublikowano

Przecież samochód jest 5-osobowy więc nie widzę problemu, no chyba że Ty jedziesz w tę stronę że jeszcze jedna by się zmieściła. Nad morze jechaliśmy w składzie w Sebkowym 4 osoby, w moim 3 i było git. A 5 osób w A4 to już za ciasno choć pamiętam jak na sylwestra jechaliśmy w 5-ciu to było ciasno, a z tyłu to zawiecha siedziała na jakieś -80mm :naughty:

---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ----------

jak sie bawic to sie bawic

... drzwi wy***ać, okno wstawić :wink:

michał nie kumasz mojej myśli, na spoty się jeździ żeby między innym autem pokazać:wink: , to tak jakbym do Was autobusem przyjechał:grin:

Opublikowano

michał nie kumasz mojej myśli, na spoty się jeździ żeby między innym autem pokazać:wink: , to tak jakbym do Was autobusem przyjechał:grin:

na spoty tak masz rację

ale chłopaki się wybierają na zlot, a tam raczej klimat imprezowy:beer:

Opublikowano

na spoty tak masz rację

Dokładnie :thumbup1:

spoko Tomasz jeśli o to chodziło to tak, ale tam mają takie fury że na nasze nawet nie spojrzą :wink:

Opublikowano

na spoty tak masz rację

Dokładnie :thumbup1:

spoko Tomasz jeśli o to chodziło to tak, ale tam mają takie fury że na nasze nawet nie spojrzą :wink:

no niestety nie popieram waszej filozofii myślenia, czy to zlot czy spot jeden h... :wink:

idąc Waszym tokiem rozumowania wybierzcie się pociągiem:decayed:

Opublikowano
  • Autor

mówiłem Ci juz Tomaszu... jezdziłem na zloty ogolnopolskie Seata i jezdziłem sam... ale wtedy paliwo kosztowało mnie 2,5 zł pozniej 3 zł:decayed:

dwa ze było 1/4 mili:wink: wiec kazdy jechał swoim

Opublikowano
mówiłem Ci juz Tomaszu... jezdziłem na zloty ogolnopolskie Seata i jezdziłem sam... ale wtedy paliwo kosztowało mnie 2,5 zł pozniej 3 zł:decayed:

dwa ze było 1/4 mili:wink: wiec kazdy jechał swoim

250km w jedną stronę, doliczysz 2 stówki do następnej kuchni i po bólu:decayed:

kiedyś nie zarabiałeś tyle ile teraz wiec nie biadol tu:tongue4:, na samym Dzo Dzo ponoć fortunę zarobiłeś:decayed:

Opublikowano
  • Autor

powiem Ci co do tego zarabiania to sam nie wiem... robiłem srednio po 10 h brało sie 3 K miesiecznie i cos wiecej chciec. 20-22 lata gdzie na wszystko daja jeszcze rodzice. i zawsze było pewne ze sie miało. a teraz raz masz raz nie. :wink:

i dwa ze PALYWO było po 2,5 zł :wink: takie zrodło miałem.... ibiza paliła przy bucie 5,5 litra:grin::grin::grin: a jakbys chcial to i ponizej 4