kepasa Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 niestety nie.... i wdodatku głupie tłumaczenie się na drodze odpowiednim służbom, co to karwa jest... dzienne, halogeny czy cóś... jestem na nie
akjam Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Temat chyba stary i może kolega już wrócił do ORI... i wg mnie dobrze by zrobił. niestety nie.... i wdodatku głupie tłumaczenie się na drodze odpowiednim służbom, co to karwa jest... dzienne, halogeny czy cóś... jestem na nie I jeszcze to tłumaczenie, przegląd...
Armi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Wioska. Najlepsze są passaty b5, golfy z tymi ledami, najlepiej niebieskimi. Wieś tańczy i śpiewa. Dostają ode mnie długimi tak samo jak kierowcy jeżdżący na halogenach w nocy (gdy nie ma mgły).
Gość mmcv Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Wioska. Najlepsze są passaty b5, golfy z tymi ledami, najlepiej niebieskimi. Wieś tańczy i śpiewa. Dostają ode mnie długimi tak samo jak kierowcy jeżdżący na halogenach w nocy (gdy nie ma mgły). i jeszcze na masce swiecidelka neoniki pod progami, stroboskopy w reflektorach i pseudo ksenony ... z Aledrogo. To ta sama ekipa: remiza, "golf" , umc umc na pelen regulator i rwiemy lachony... :polew: OT w dziale technicznym Za PW
Rekomendowane odpowiedzi