proton2 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Piter widziany koło 13-tej na Warszawskiej, koło CH Sarni Stok
GRYFI Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 godzic dzisiaj o 17:10 na krzyżówce Żywieckiej i Andersa
godzic Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 jaa trąbiłem nawet a dzień wcześniej Dominik na krzyżówce ale przy elektrociepłowni
Baddy Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 godzic dzisiaj o 17:10 na krzyżówce Żywieckiej i Andersa nie ma takiej krzyżówki żywieckiej i bora-komorowskiego
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 a ja nieraz przejeżdżam przez BB i widzę często A4-ki ale nigdy z ramkami
siemian Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Opublikowano 5 Maja 2010 my też Cie widzimy... nawet nie wiesz jak cięko jest zjechać na pobocze i szybko podmienić ramki zanim zauważysz... :polew:
Baddy Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 my też Cie widzimy... nawet nie wiesz jak cięko jest zjechać na pobocze i szybko podmienić ramki zanim zauważysz... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 my też Cie widzimy... nawet nie wiesz jak cięko jest zjechać na pobocze i szybko podmienić ramki zanim zauważysz... :polew: Ty Siemian byłeś wyjątkowo perfidny i zmieniłeś na EU :gwizdanie:
MARiOLiNi Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Granatowy sedan B5 na starych ramkach w Skoczowie widziany z godzinę temu na Mickiewicza.
moicz Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Granatowy sedan B5 na starych ramkach w Skoczowie widziany z godzinę temu na Mickiewicza. to pewnie Sorni
MARiOLiNi Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Czarne kombi B5 w Skoczowie na Morcinka, blondyna za kółkiem.
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 A więc ok.19.00 granatowe kombi b5 z ramkami, i takiej słusznej budowy chłop za kółkiem, lekko grubawy w lusterku dostrzegłem że 1.9TDI skrzyżowanie hmmm przy tym zamku na głównej drodze w samym centrum B-B w kierunku Szczyrku Siemian widzisz nie zdążył zmienić
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 A więc ok.19.00 granatowe kombi b5 z ramkami, i takiej słusznej budowy chłop za kółkiem, lekko grubawy w lusterku dostrzegłem że 1.9TDI skrzyżowanie hmmm przy tym zamku na głównej drodze w samym centrum B-B w kierunku Szczyrku Siemian widzisz nie zdążył zmienić jak granatowe to pewnie MINIO
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 A więc ok.19.00 granatowe kombi b5 z ramkami, i takiej słusznej budowy chłop za kółkiem, lekko grubawy w lusterku dostrzegłem że 1.9TDI skrzyżowanie hmmm przy tym zamku na głównej drodze w samym centrum B-B w kierunku Szczyrku Siemian widzisz nie zdążył zmienić jak granatowe to pewnie MINIO blachy SB
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 a listwę na drzwiach kierowcy miał urwaną? CB na dachu?
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 a listwę na drzwiach kierowcy miał urwaną? CB na dachu? :polew: i małą kropkę rdzy na nadkolu :polew: nie no nie wiem ale CB miał na dachu tak raczej z tyłu i taki jakby troszkę starszy gościu z wąsem
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 i taki jakby troszkę starszy gościu z wąsem to to nie on no chyba że ktoś w jego aucie.
Miszka82 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 i taki jakby troszkę starszy gościu z wąsem to to nie on no chyba że ktoś w jego aucie. a może mi się przewidziało że starszy, ale ramki miał i to się liczy
Rekomendowane odpowiedzi