Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] Czy tunel z '99 podejdzie do '95 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co ci kolego taki tunel z polifta ,jaki masz cel ze wymieniasz .A co do pytania to powiem ci ze ja kupilem konsole po ll lifcie i moj obecny tunel do niej nie pasuje . Mocowanie przy konsoli z prawej strony jest troszke inne . A co do tej aukcji to nie za dobrze widze czy te mocowania sa symetryczne czy sie roznia trzeba by do goscia zadzwonic i spytac

Opublikowano

Mój tunel jest troszkę zmeczony życiem i pomyślałem, że tan tunel byłby ładny i tani :tongue4:

Opublikowano

Wlasnie mialem o to pytac wiec nie zakladam nowego tematu :tongue4: To jak jest z tym tunelem i konsola srodkowa??wymienial moze ktos??Potrzebuje wymienic i zastanawiam sie czy ten tunel po II lifcie pasuje do I ??

Opublikowano

Ja planije wymienic do przed lifta 95r z 2000r ,dowiadywalem sie i powinno pasowac .Jak przeloze to dam znac :good:

Opublikowano

tunel z polifta do przedlifta nie bedzie pasował, będzie mała różnica w zapięciu do części ze skrzynia biegów

Opublikowano

Panowie ja właśnie przed świętami wsadziłem całą konsolę środkową z 99 r. 2 dinową bo chciałem sobie założyć symphony i powiem Wam że wszystko się da zrobić :naughty: Jest trochę z tym roboty ale jak naraziemi się udało. Pozdrawiam