hornet Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :hi: :sick3: :sick3: ło matko ale mnie łeb napier......a. Więcej nie piję
kaju Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :hi: :sick3: :sick3: ło matko ale mnie łeb napier......a. Więcej nie piję Ale mniej też nie
qrczak91 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Panowie, przypominam, że dzisiaj była zmiana czasu. Komu się nie chce przestawiać zegarka - ustawić przypomnienie, że spot o 17!! (starego czasu)
Gniady Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :hi: :sick3: :sick3: ło matko ale mnie łeb napier......a. Więcej nie piję Do kiedy do piątku
hornet Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Będzie dziś ktoś z kabelkiem? Zadam Ci jedno no może dwa pytania.... 1. Ile razy byłeś na spocie ??? 2. Ile jeszcze będziesz..... Gniady bier kabel.....ja resztę wezmę a kolega flaszkę i zapraszamy.
Gniady Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Będzie dziś ktoś z kabelkiem? Zadam Ci jedno no może dwa pytania.... 1. Ile razy byłeś na spocie ??? 2. Ile jeszcze będziesz..... Gniady bier kabel.....ja resztę wezmę a kolega flaszkę i zapraszamy. Sie robi
Onlyshooter Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Siema, jestem nowy na forum(i z kierownicą) i od niedawna mam b5 audi, można się wbić na ten spot i czy to jest pod milenijnym? Chciałbym się trochę dowiedzieć i zapoznać ze swoim autkiem, a chyba to jest najlepsze środowisko do tego , bo jeszcze jestem całkowitym laikiem...
hornet Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Siema, jestem nowy na forum(i z kierownicą) i od niedawna mam b5 audi, można się wbić na ten spot i czy to jest pod milenijnym? Chciałbym się trochę dowiedzieć i zapoznać ze swoim autkiem, a chyba to jest najlepsze środowisko do tego , bo jeszcze jestem całkowitym laikiem... Dawaj dzisiaj pod MM na 18. Ja dzisiaj mam kierowcę bo sam nie dam rady dojechać... właśnie jestem na etapie leczenia się piffffem
Gniady Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Siema, jestem nowy na forum(i z kierownicą) i od niedawna mam b5 audi, można się wbić na ten spot i czy to jest pod milenijnym? Chciałbym się trochę dowiedzieć i zapoznać ze swoim autkiem, a chyba to jest najlepsze środowisko do tego , bo jeszcze jestem całkowitym laikiem... Dawaj dawaj pod mostem w lewo.
hornet Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 kolejny browar i jakoś powstaję... dzisiaj totalny luzik będzie... dresik, adidaski... i bro w ręku
Gniady Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 kolejny browar i jakoś powstaję... dzisiaj totalny luzik będzie... dresik, adidaski... i bro w ręku Jak zdąże po Ciebie :gwizdanie:
hornet Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 kolejny browar i jakoś powstaję... dzisiaj totalny luzik będzie... dresik, adidaski... i bro w ręku Jak zdąże po Ciebie :gwizdanie: Ja czekam już spokojnie...
mas0n Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Będzie dziś ktoś z kabelkiem? Zadam Ci jedno no może dwa pytania.... 1. Ile razy byłeś na spocie ??? 2. Ile jeszcze będziesz..... Gniady bier kabel.....ja resztę wezmę a kolega flaszkę i zapraszamy. Będę pierwszy i raczej nie ostatni raz ;P To Flaszka razem ze mną przyjedzie
hornet Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Czekamy z niecierpliwością [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 17:25_________________________________________________ :hi:
qrczak91 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 :hi: pozdrowienia z wykładu z analizy matematycznej. Pasjonujący przedmiot... :wallbash:
Onlyshooter Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dzięki wielkie, okazało się, że mieliście rację, faktycznie przyczyną wycieku oleju z auta był bagnet i lejek :> Naprawa kosztowała mnie 3 zł za sam lejek(czas naprawy dwie minuty), bagnet się wpasował idealnie i nie ma po co go wymieniać
hornet Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dzięki wielkie, okazało się, że mieliście rację, faktycznie przyczyną wycieku oleju z auta był bagnet i lejek :> Naprawa kosztowała mnie 3 zł za sam lejek(czas naprawy dwie minuty), bagnet się wpasował idealnie i nie ma po co go wymieniać :good:
Rekomendowane odpowiedzi