szczuraz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja też bede przyjade na zimówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 no i tak ma być :good: najwyższy czas zacząć się rozglądać za letnim kapciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A ja miałem dotrzeć i h*j spota strzelił - umarło wspomaganie... Zsikała się pod siebie płynem, wężyk przy intercoolerze się przetarł. Komentarz jak to zobaczyłem? KUUURRRRRRRRRRWAAA!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Mało dzisiaj osób było i krotki spot bo wiaterek gwizdał... ale zaliczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie denerwuj mnie, bo znowu nie dotarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie denerwuj mnie, bo znowu nie dotarłem bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja i tak nie popuszcze i w końcu będziecie musieli moją parszywą mordę którejś niedzieli znosić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja i tak nie popuszcze i w końcu będziecie musieli moją parszywą mordę którejś niedzieli znosić... a to nie jest przyjemny widok joke jeszcze trochę i drugą parszywą mordę poznacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Na wszystko/każdego znajdzie się sposób :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A ja bylem na wycieczce po za wrockiem, przegonilem troche auto po autostradzie i pozniej picie znowu Hornet widze, że mamy troche wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A ja bylem na wycieczce po za wrockiem, przegonilem troche auto po autostradzie i pozniej picie znowu Hornet widze, że mamy troche wspólnego znaczy się ... pijesz tak często jak ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No codziennie coś pije, czy to już alkoholizm ? Trzeba się wziąć za siebie i coś zrzucić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No codziennie coś pije, czy to już alkoholizm ? Trzeba się wziąć za siebie i coś zrzucić :> jutro wyniki badań odbieram i pewnie coś wyleci mi z menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Lepiej nie wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Lepiej nie wiedzieć Już za późno... jutro wyrok zapadnie.... a zrobiłem wszystkie. Brakuje tylko EKG wysiłkowego i spoczynkowego ale to też się zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ale co masz jakieś dolegliwości problemu, do pracy, czy po prostu okresowo robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ale co masz jakieś dolegliwości problemu, do pracy, czy po prostu okresowo robisz ? okres to ma co miesiąc żona Musiałem zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Hornet ma ciążę spożywczą w razie czego przyjmę chętnie jakieś 20 kg bo sam nie mogę się dorobić ... nawet pijąc tyle piwa co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Hornet ma ciążę spożywczą w razie czego przyjmę chętnie jakieś 20 kg bo sam nie mogę się dorobić ... nawet pijąc tyle piwa co dzień To nie od piwa... a badania są po to, żeby ustalić co się dzieje z organizmem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 panowie, apropo tego banera spotów wrocławkich, może ma ktoś jakieś foto ze spotu jakieś ładne z lata, gdzie będzie trochę samochodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi