Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

szczuraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

A ja sanki młodego wyniosłem -a co z mięsem na grila ? chyba w domu rozpale.

a mieliśmy gdzieś grillować ? hmmm nic nie wiedziałem....

Cóż w taką pogodę robić jak nie pić.... sąsiad mi się wyłamuje... dalej pewnie ma szlaban na picie ze mną :polew:

Szczuraz, co z tą klimą?! mam jednak trzy auta do roboty, bo siostra już sobie załatwiła. Coś już wiadomo (gdzie?! kiedy?!)

chcesz przeinstalować całość, czy wyczyścić?

polecam avast! - darmowy antywirus. zainstaluj, przeczyść i problem z głowy. Jak przeinstalować, to znajdź płyty z systemem, a jak nie masz, to mogę Ci załatwić XP, oryginalny, legalny...

ja ostatnio miałem podobną sprawę i kaspersky na 30dni chyba załątwił sprawę, bo nic nie widać. przez kolejne 29 dni ładnie pilnował. :wink4:

polecam avast! - darmowy antywirus. zainstaluj, przeczyść i problem z głowy. Jak przeinstalować, to znajdź płyty z systemem, a jak nie masz, to mogę Ci załatwić XP, oryginalny, legalny...

avastem to możesz sobie przeskanować....... :polew:

ja poproszę win 7 ultimate PL :decayed:

Kiedyś mi kolega wykasował wszystko i wprowadził na nowo ale teraz go już nie poprosze bo nigdy nie ma czasu-teraz mam lapka tesciowej ale już kręci kinolem więc nie wiem którego z Was mam słuchać bo i tak nie wiem o co chodzi bo jestem z branży mechanicznej a nie komputerowej.

avg free u mnie robi robotę trochę spamu na maila przysyłają ale od czego jest filtr :evil:

Szczuraz, co z tą klimą?! mam jednak trzy auta do roboty, bo siostra już sobie załatwiła. Coś już wiadomo (gdzie?! kiedy?!)

w tym tygodniu dam znac co gdzie kiedy i za ile . Tak jak Ci mówiłem spróbuję wywalczyć dla nas cenę 50 pln od auta ale jak sie nie da przekonać to napiszę ... max 70 pln mozna dac . :gwizdanie: na więcej się nie zgodzę i będę szukał dalej po znajomych klimiarzach .

avastem to możesz sobie przeskanować....... :polew:

ja poproszę win 7 ultimate PL :decayed:

da radę załatwić i 7, ale nie wiem, czy to ultimate jest. na pewno jest PL, tylko która wersja, nie mam pojęcia. Ale legalny, to się chyba liczy :gwizdanie:

jako student mam dostęp do darmowego legalnego oprogramowania od Microsoftu :cool1: