Budzik01 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bry Bry Pożyczyłem ojcu Auto wczoraj oto co zastałem po powrocie Teraz muszę szukać zderzaka bez dokładki chyba że da się pospawać albo matą szklana zrobić ułamany bok z prawej strony
oca69 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bry Bry Pożyczyłem ojcu Auto wczoraj oto co zastałem po powrocie http://s4.postimg.org/lsnxf17zd/IMAG0804edt.jpg Teraz muszę szukać zderzaka bez dokładki chyba że da się pospawać albo matą szklana zrobić ułamany bok z prawej strony Misiu a ty nie kupiłeś tej Audi z komisu na Spalicach?
Budzik01 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Siema nie to nie jest żadna Komisowa prywatne ręce od znajomego Bry Bry Pożyczyłem ojcu Auto wczoraj oto co zastałem po powrocie http://s4.postimg.org/lsnxf17zd/IMAG0804edt.jpg Teraz muszę szukać zderzaka bez dokładki chyba że da się pospawać albo matą szklana zrobić ułamany bok z prawej strony Misiu a ty nie kupiłeś tej Audi z komisu na Spalicach? ---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ---------- Ale wiem o której mówisz na wylocie na cieśle stoi taka ale ona ma czarną dokładkę i to zwykły kapelusz
oca69 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Siema nie to nie jest żadna Komisowa prywatne ręce od znajomego Bry Bry Pożyczyłem ojcu Auto wczoraj oto co zastałem po powrocie http://s4.postimg.org/lsnxf17zd/IMAG0804edt.jpg Teraz muszę szukać zderzaka bez dokładki chyba że da się pospawać albo matą szklana zrobić ułamany bok z prawej strony Misiu a ty nie kupiłeś tej Audi z komisu na Spalicach? Od znajomego ? To Ci sprzedał skarbonke
Budzik01 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Hmm skrabonkę ? nie powiedział bym
szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 To biegnij rwac dokładkę póki wszyscy jajkiem zajęci
Budzik01 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dokładka właśnie jest cała, tylko w zderzaku przy prawym zaczepie pękł plastik ;/
oca69 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Dokładka właśnie jest cała, tylko w zderzaku przy prawym zaczepie pękł plastik ;/ Lutownica i będzie jak nowe . Co do skarbonki to magiel trochę będzie kosztował ---------- Post dopisany at 11:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ---------- Budzik ty dokładnie z Oleśnicy jesteś? Czy z okolic?
Budzik01 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z tym maglem to wyszły jaja;/ Najpier miał być to przetarty wężyk po czym jak widać okazuje się że magiel ;/ No nic czasem tak bywa zobaczymy co z tego wyjdzie, będę dzwonić do mirkowa we wtorek i pytać co jak za ile chyba że jest tu ktoś z okolicy co pomoże to zrobić albo ma też magiel no nie wiem Zlutować samemu hmm fakt można pytanie jak będzie z wytrzymałością bo w dupnym miejscu pęknięty. Tak dokładnie z O-cy a ty ?
olinek2 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W Smolcu jest firma co dobrze robią. Znajomi tam oddają ale nie wiem gdzie dokładnie
goldi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Audi A4 Avant B5 polift 1999 1,9TDi AVG (4169159601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a tak się natknąłem
Budzik01 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 daleko to jest? wiesz jakie ceny co i jak ? Albo czy byś mógł się dowiedzieć ? W Smolcu jest firma co dobrze robią. Znajomi tam oddają ale nie wiem gdzie dokładnie
oca69 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z tym maglem to wyszły jaja;/ Najpier miał być to przetarty wężyk po czym jak widać okazuje się że magiel ;/ No nic czasem tak bywa zobaczymy co z tego wyjdzie, będę dzwonić do mirkowa we wtorek i pytać co jak za ile chyba że jest tu ktoś z okolicy co pomoże to zrobić albo ma też magiel no nie wiem Zlutować samemu hmm fakt można pytanie jak będzie z wytrzymałością bo w dupnym miejscu pęknięty. Tak dokładnie z O-cy a ty ? No ja właśnie też a z którego rejonu jakas ulica?
szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 W Smolcu jest firma co dobrze robią. Znajomi tam oddają ale nie wiem gdzie dokładnie Latam tamtędy dwa razy dziennie. Jedyne co mi na myśl przychodzi to warsztat przy polo. Trzeba pytać Maq203 bo tam mieszka na stałe
Budzik01 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 11 Listopada Z tym maglem to wyszły jaja;/ Najpier miał być to przetarty wężyk po czym jak widać okazuje się że magiel ;/ No nic czasem tak bywa zobaczymy co z tego wyjdzie, będę dzwonić do mirkowa we wtorek i pytać co jak za ile chyba że jest tu ktoś z okolicy co pomoże to zrobić albo ma też magiel no nie wiem Zlutować samemu hmm fakt można pytanie jak będzie z wytrzymałością bo w dupnym miejscu pęknięty. Tak dokładnie z O-cy a ty ? No ja właśnie też a z którego rejonu jakas ulica? ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Powiedz mi gdzie to jest daleko od wro w ktora strone ?
szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Rejon wrocław-lotnisko tyle ze z drugiej strony pasa startowego
oca69 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 11 Listopada Z tym maglem to wyszły jaja;/ Najpier miał być to przetarty wężyk po czym jak widać okazuje się że magiel ;/ No nic czasem tak bywa zobaczymy co z tego wyjdzie, będę dzwonić do mirkowa we wtorek i pytać co jak za ile chyba że jest tu ktoś z okolicy co pomoże to zrobić albo ma też magiel no nie wiem Zlutować samemu hmm fakt można pytanie jak będzie z wytrzymałością bo w dupnym miejscu pęknięty. Tak dokładnie z O-cy a ty ? No ja właśnie też a z którego rejonu jakas ulica? ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:54 ---------- Powiedz mi gdzie to jest daleko od wro w ktora strone ? Często tamtędy przyjeżdżam
hornet Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Rejon wrocław-lotnisko tyle ze z drugiej strony pasa startowego ;) ---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ---------- Wesolych cyce
szczuraz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z rodziną się rozpasasz przy świątecznym stole ?
Rekomendowane odpowiedzi