Gość cwiara Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Półtora litra na dwóch i sąsiad mi taras zarzygał także z wótką na razie przerwa Całkiem przyzwoita ilość :-D Wysłane z monopola 24/7 Tyle to sie pilo bez zadnych efektow ubocznych. Gniady kogo Ty sobie dobierasz do spozywania
Gniady Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Półtora litra na dwóch i sąsiad mi taras zarzygał także z wótką na razie przerwa Całkiem przyzwoita ilość :-D Wysłane z monopola 24/7 Tyle to sie pilo bez zadnych efektow ubocznych. Gniady kogo Ty sobie dobierasz do spozywania Chciał bardzo to mu pokazałem gdzie raki zimują
Gość cwiara Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Gniady instaluj whats app na fonie bo tam tylko Ciebie brakuje
oca69 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Cwiara jaki kolor pada Ci potrzebny aby usunąć maske w 3d ?
oca69 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 A biały ? ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:30 ---------- Niby jest do efektu końcowego
Gość cwiara Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Bialy jest do cięcia lakieru. ABW PAD POLERSKI 150MM BIAŁY CUTTING - ShowCarShine - Detailing Shop
Gniady Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Gniady instaluj whats app na fonie bo tam tylko Ciebie brakuje Dobra:wink:
kaju Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Tylko dzis bez wótki. Bardzo Cie prosze no pewnie, że bez... znasz mnie
Gość cwiara Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Gniady instaluj whats app na fonie bo tam tylko Ciebie brakuje Dobra:wink: już?
szczuraz Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Tylko dzis bez wótki. Bardzo Cie prosze no pewnie, że bez... znasz mnie Będzie na spocie ten brazylijski piłkarz. Browarinho.
kaju Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Tylko dzis bez wótki. Bardzo Cie prosze no pewnie, że bez... znasz mnie Będzie na spocie ten brazylijski piłkarz. Browarinho.
oca69 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Jadę sobie dzisiaj do Magdy oczywyście przepisowo 70 km/h , widzę we wstecznym lustrze cos zapier... i zwalnia na moim tyłku , lookam w lustro a to nowe RS5 :slina: nawet mnie nie wyprzedził stawiam że podziwiał mój tyłeczek
kaju Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zatrules gościa gazem... w dolocie nieciekawie u gościa
Rekomendowane odpowiedzi