qrczak91 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 lecę na autobus, widzimy się w rynku!
qrczak91 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w pracy siedzę od rana, gazownika odwołałem. Wyjeżdżę to, co mam i wtedy będę myślał. Ale nie mam pewności, czy to jest wielozawór, czy może jakaś elektronika pod maską...
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 w pracy siedzę od rana, gazownika odwołałem. Wyjeżdżę to, co mam i wtedy będę myślał. Ale nie mam pewności, czy to jest wielozawór, czy może jakaś elektronika pod maską... Dostałeś wczoraj tel.. zadzwoń powiedz że masz kom ode mnie i nakreśl sprawę. Dopytaj o koszta i będziesz wiedział. Ręczę za człowieka.
Gniady Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Siema wiem że troche wcześnie ale mam Karol do sprzedania kołyske drewnianą chyba że wolisz mieć łóżeczko
qrczak91 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Siema wiem że troche wcześnie ale mam Karol do sprzedania kołyske drewnianą chyba że wolisz mieć łóżeczko zmieszczę się?[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 15:05_________________________________________________ w pracy siedzę od rana, gazownika odwołałem. Wyjeżdżę to, co mam i wtedy będę myślał. Ale nie mam pewności, czy to jest wielozawór, czy może jakaś elektronika pod maską... Dostałeś wczoraj tel.. zadzwoń powiedz że masz kom ode mnie i nakreśl sprawę. Dopytaj o koszta i będziesz wiedział. Ręczę za człowieka. ano dostałem, będę dzwonił i się orientował. Chociaż leśnica to trochę daleko, Jakart jest na Legnickiej, więc i powrót do domu nie będzie problemem. Póki co, mam inne zmartwienia
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Siema wiem że troche wcześnie ale mam Karol do sprzedania kołyske drewnianą chyba że wolisz mieć łóżeczko Nie dzięki... ale kołyskę też możemy opić
Gniady Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Siema wiem że troche wcześnie ale mam Karol do sprzedania kołyske drewnianą chyba że wolisz mieć łóżeczko Nie dzięki... ale kołyskę też możemy opić Z przyjemnością
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kiedy szczurek wraca ? Kurde potrzebuję trochę miejsca i czasu.... muszę zrzucić zderzak wyjąć lampę i pogrzebać w jednej rzeczy a ja nie mam miejsca na to
Gniady Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kiedy szczurek wraca ? Kurde potrzebuję trochę miejsca i czasu.... muszę zrzucić zderzak wyjąć lampę i pogrzebać w jednej rzeczy a ja nie mam miejsca na to Przyjedż sobie do mnie i będziesz sobie grzebał.
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kiedy szczurek wraca ? Kurde potrzebuję trochę miejsca i czasu.... muszę zrzucić zderzak wyjąć lampę i pogrzebać w jednej rzeczy a ja nie mam miejsca na to Przyjedż sobie do mnie i będziesz sobie grzebał. Zgadamy się w niedzielę. W sobotę cisnę do Lubina po jeszcze kilka gratów Do tego co mam robić będzie potrzebna mi dodatkowa para rąk i to trzeba ustawiać się w jakiś weekend w sobotę rano.... trochę się zejdzie.
szczuraz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Szczurek powrócił Gniady zlecenie zrealizowane ... Aż mnie gnoje arabskie przez megafon do aeroplanu wołali Qrak jak Ci się chce pogrzebać przy elektryce to oddam Ci za cytrynówkę lubelską moje boshe z halogenami . Chyba że robisz od razu konwersję na polift z bixem jak ja
hornet Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Szczurek powrócił Gniady zlecenie zrealizowane ... Aż mnie gnoje arabskie przez megafon do aeroplanu wołali Qrak jak Ci się chce pogrzebać przy elektryce to oddam Ci za cytrynówkę lubelską moje boshe z halogenami . Chyba że robisz od razu konwersję na polift z bixem jak ja Cycu masz jakieś podwórko z garażem w razie deszczu. O czasie w sobotę nie będę wspominał ponieważ to oczywiste... tylko nie w tą bo mnie nie będzie..... a szczurek może kreską zaliczymy w niedzielę.... ile Ty tam masz ???
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 teraz nie mam przodu czekam na bixy i lakieruję zderzak dzisiaj może wsadzę go w podkład jak czas pozwoli . Wg przepływki wychodzi coś koło 155KM ale wiesz jak to z AEB jak załapie bład z lambdy do sie robi 125 i nie jedzie . Trzeba zgasić i odpalić na nowo i jest ok albo z lapem kasować na bieżąco bo to błąd sporadyczny . Jak tylko poskładam przód chętnie sie sprawdzę . Ile masz tam narobione osiołków ?
hornet Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 teraz nie mam przodu czekam na bixy i lakieruję zderzak dzisiaj może wsadzę go w podkład jak czas pozwoli . Wg przepływki wychodzi coś koło 155KM ale wiesz jak to z AEB jak załapie bład z lambdy do sie robi 125 i nie jedzie . Trzeba zgasić i odpalić na nowo i jest ok albo z lapem kasować na bieżąco bo to błąd sporadyczny . Jak tylko poskładam przód chętnie sie sprawdzę . Ile masz tam narobione osiołków ? Nie wiem - nie znam się Chce zweryfikować na ulicy
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 spoko Gwerty napisał ze w połowie przyszłego tygodnia ma być paczka u mnie więc pod koniec tygodnia powinienem mieć już wszystko poskładane . Teraz jade kupić zestaw pod D2S i nowy aku bo stary sie wysrał i działa jak odbiornik .
hornet Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 spoko Gwerty napisał ze w połowie przyszłego tygodnia ma być paczka u mnie więc pod koniec tygodnia powinienem mieć już wszystko poskładane . Teraz jade kupić zestaw pod D2S i nowy aku bo stary sie wysrał i działa jak odbiornik . To może jakoś w przyszłym tygodniu się złapiemy ? Pogadamy jeszcze na spocie. Dzisiaj miałem tel że kolejna paczka leci do mnie i jutro powinna być :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2011 nie odebrałem D2Sów Zajarały mi sie heble w hujdaju na karkonoskiej ... Ale narobiłem obory Zacisk się zapiekł
Rekomendowane odpowiedzi