qrczak91 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 kwestia tylko, kiedy? muszę wiedzieć co najmniej 24h wcześniej, bo na wieczory umawiam korepetycje
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 To ja czekam na info gdzie i kiedy
e9matic Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mysle sroda/czwartek kolo 20 ? Miejscowka, taka, zeby kazdemu pasowalo :>
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Mysle sroda/czwartek kolo 20 ? Miejscowka, taka, zeby kazdemu pasowalo :> Czekam na propozycje
e9matic Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak Gobi zajedzie to i ja się pokażę Proponuję na parkingu pod Wzgórzem Andersa, dojazd od ul. Ślężnej maps.google.pl -> 51.090872, 17.029612 (tu, gdzie zielona strzałka) Proponuje to miejsce, ktore wytypowal wczesniej Qrczak91. No chyba, ze bedzie padalo to mozna pod mostem Milenijnym.
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Jak Gobi zajedzie to i ja się pokażę Proponuję na parkingu pod Wzgórzem Andersa, dojazd od ul. Ślężnej maps.google.pl -> 51.090872, 17.029612 (tu, gdzie zielona strzałka) Proponuje to miejsce, ktore wytypowal wczesniej Qrczak91. No chyba, ze bedzie padalo to mozna pod mostem Milenijnym. :thumbdown: Inne propozycje ??
e9matic Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Na Sepolnie, jadac Mickiewicza od strony zoo, jest fajny parking po prawej stronie za parkiem Szczytnickim, tylko nie wiem, czy bedziecie mieli za daleko :gwizdanie:
qrczak91 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale na wzgórzu Andersa można sobie legalnie zrobić grilla, widok całkiem fajny, bo jest basen i są panienki w bikini wg mnie miejsce jak najbardziej
e9matic Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale na wzgórzu Andersa można sobie legalnie zrobić grilla, widok całkiem fajny, bo jest basen i są panienki w bikini wg mnie miejsce jak najbardziej Ja i tak przyjade ze swoja Panna
Gniady Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale na wzgórzu Andersa można sobie legalnie zrobić grilla, widok całkiem fajny, bo jest basen i są panienki w bikini wg mnie miejsce jak najbardziej Ja i tak przyjade ze swoja Panna Ale to chodzi o to że Kurczak na razie nie ma baby.
qrczak91 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 ale na wzgórzu Andersa można sobie legalnie zrobić grilla, widok całkiem fajny, bo jest basen i są panienki w bikini wg mnie miejsce jak najbardziej Ja i tak przyjade ze swoja Panna Ale to chodzi o to że Kurczak na razie nie ma baby. póki co nie narzekam po mojej ostatniej potrzebuję "chwili" wytchnienia co nie zmienia faktu, że miejsce imo za***iste [br]Dopisany: 29 Sierpień 2011, 21:43_________________________________________________Macieju, gdzie Ty dostałeś swoje obrysówki? Światełka założone, wypłaty trochę wpłynęło to można zaszaleć
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 UWAGA Potrzebuję namiar na dobrą firmę która wymieni mi okna na plastiki. Znacie jakieś godne polecenia ?
qrczak91 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 u nas na budowie zakładali okna, ale ojciec twierdzi, że raczej by nie polecił firmy. Jak się znajda papiery, to podeślę cynk (ku przestrodze)
szczuraz Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Macieju, gdzie Ty dostałeś swoje obrysówki? Światełka założone, wypłaty trochę wpłynęło to można zaszaleć 51.098233,16.938932 tu dostaniesz oprawki i żarówki Karolu sorry że się nie odezwałem ale pojechałem kupić zimówki ... Takiej mega promocji na fele z 4 jednakowymi rześkimi oponkami jeszcze nie było ... Moje zeszłoroczne zimowe alu będą na sprzedaż
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Spoko Jeszcze się złapiemy. Qurczak pamiętasz, żeby załatwić wyrok sądowy odnośnie tego wózka marketowego.......??
qrczak91 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Spoko Jeszcze się złapiemy. Qurczak pamiętasz, żeby załatwić wyrok sądowy odnośnie tego wózka marketowego.......?? spróbuję, ale nic nie obiecuję
szczuraz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Qurczak pamiętasz, żeby załatwić wyrok sądowy odnośnie tego wózka marketowego.......?? zamierzasz się ciągać po mieście z takim ustrojstwem ?
hornet Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Qurczak pamiętasz, żeby załatwić wyrok sądowy odnośnie tego wózka marketowego.......?? zamierzasz się ciągać po mieście z takim ustrojstwem ? :polew: Tak nowe hobby odkryłem.... :polew:
trezor4 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 w sprawie okien polecił bym firme oknoplast krakow moi rodzice wstawili jakes 5 lat temu w calym domu i zero problemow i bardzo zadowoleni , firma tez dostawala duzo nagrod za okna itd , moze nie byly najtansze ale warto sie dowiedziec bo jakos super... http://www.oknoplast.com.pl/
Rekomendowane odpowiedzi