Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

DOBRY DZIEŃ

Opublikowano

ma322ypaczek.jpg

:good: :good: 7 cm ma już byk :decayed:

Opublikowano

nie widzę Ciebie skaczącego pod siatką :decayed: pewnie naoglądałeś się znowu w telewizji ochlałeś sie i teraz nie masz siły :tongue4:

No ja też :polew:
Opublikowano

Jak macie jaja to zapraszam na boisko..... zobaczymy e-napinacze co potraficie :polew: :polew:

Prędzej się zesracie po pierwszym łyku kawy niż coś ugracie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dobry dzień, Pany gdzie kupie tanio we Wrocławiu nierdzewke fi 51mm?

Opublikowano

centrozłom robotnicza :naughty: Wpadłbyś kiedyś na spot bo już Cie z rok czasu nie widziałem :thumbdown:

Jak macie jaja to zapraszam na boisko..... zobaczymy e-napinacze co potraficie :polew: :polew:

Prędzej się zesracie po pierwszym łyku kawy niż coś ugracie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

spoko wodza jak jeszcze miałem noge sprawną to rypałem w reprezentacji szkoły w siatę . Na nartach też na zawody śmigałem i w tej dyscyplinie Ciebie bym chetnie sprawdził :naughty: Teraz zostają mi tylko narty bo but dobrze kostkę usztywnia ;(

Opublikowano

Mnie narty nie rajcują :thumbdown: Nie wiedzieć czemu.

Szczurek to może stabilizator sobie kup albo active ancle i będziesz mógł grać. Ja grywam w stabilizatorze czasami jak już pobolewa kostka, które była 4 razy skręcona :thumbdown: Na ten sezon nabyłem nowe obuwie Asics Gel Beyond MT B001N 2010-2011. Już dwa razy grałem w nich i są zajebiaszcze :good:

Opublikowano

ja sie 3 rok zbieram zeby na siłownie pójść ... :naughty: chociaż raz w tygodniu można by popykac w siate . Wszystko rozpierdziela mi 3 zmianowy tryb pracy 2 tygodnie jestem wyciety z życia a jak mam 1 zmiane to nadrabiam załatwianie spraw :disgust:

Opublikowano

ja sie 3 rok zbieram zeby na siłownie pójść ... :naughty: chociaż raz w tygodniu można by popykac w siate . Wszystko rozpierdziela mi 3 zmianowy tryb pracy 2 tygodnie jestem wyciety z życia a jak mam 1 zmiane to nadrabiam załatwianie spraw :disgust:

Co do siłowni... zapraszam na wspólny trening :wink4:
Opublikowano

Co do siłowni... zapraszam na wspólny trening :wink4:

Wpadnij na spota to pogadamy.... może masz pomysł jak spaść z wagi to chętnie porozmawiam. Jak będą chętni to piszę się na siłownię :) samemu to jakoś się nie chce chodzić.

Opublikowano

na siłkę to i ja bym się pisał :good:

Opublikowano

To co szukamy siłki ? Czy są jakieś pomysły ? Na się ktoś na rzeczy .... żebyśmy sobie krzywdy nie zrobili... niech ktoś ułoży jakiś program i pakujemy :polew:

Opublikowano

Pure w renomie?!

Opublikowano

niech ktoś ułoży jakiś program i pakujemy :polew:

Mam pakiet rakiet fjuel przyjmuje raz dabyl blast i nie wiem co sie dzieje :kox:

trzeba by się zgłosić do kolegi z forum 312MC kto śledził temat te wie że na ćwiczeniach chłop się znał. Na pewno by nam jakąś dobrą "dietę" zaproponował w promocyjnej cenie :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Wrzesień 2011, 23:49_________________________________________________

Pure w renomie?!

ile tam karnet i dlaczego tak daleko ?

Opublikowano

Pure w renomie?!

ochoooojałeś ?? W renomie ? można spokojnie na obrzeża jeździć a nie po centrum się pchać i bulić za to że kilogramy które się przerzuca leżą w centrum :polew:

Opublikowano

:bry:

Nie chodzi o to, że w centrum, ale o jakość sprzętu. Byłe tam raz i naprawdę, sprzęt jest na najwyższym poziomie. Sporo miejsca. wejdźcie na stronę, poczytajcie i pooglądajcie zdjęcia.

Opublikowano

jak cenowo ?

Opublikowano

99/mies (chyba)