Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Nie piję więcej we wtorek.....

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:wallbash: Dopiero dochodzę do siebie... jeszcze mam dzisiaj rozprawę w sądzie o 13:30 i muszę jakoś się do wiary doprowadzić :gwizdanie:
Opublikowano

jak Ci jebną 2 na 5 w zawiasach to od razu wytrzeźwiejesz :naughty:

ja umieram po nockach ... mam nadzieje że odreaguję to w sobotę [br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 14:44_________________________________________________Zakończenie brawurowej jazdy (brutalne +18)[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2011, 17:29_________________________________________________dlaczego zawsze warto zapinać pasy

Opublikowano
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: nauczyłeś się filmiki wstawiać :evil: Teraz wstawiaj coś nowego a nie starocie
Opublikowano

przepraszam tato poprawię się :good:

Kurak sobota aktualna ?

Opublikowano

:hi: piekny dzien dzisiaj mamy.....

foto322d.jpg

Opublikowano

Koledzy, poszukuje poliftowego grilla... Może ma ktoś takowy na zbyciu? :wink4:

Opublikowano

:hi: piekny dzien dzisiaj mamy.....

foto322d.jpg

Wstał z ławki , otrzepał sie i już od rana pije w rynku ... :naughty:

Opublikowano

Kurak sobota aktualna ?

a co miało być w sobotę? :mysli:[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 17:46_________________________________________________f63fd1c24552feb030a14fb71f3a0833.jpg?1317241835

Opublikowano

jakieś picie :drunk:;)

chyba zabolałem część userów na AKP

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1453352#1453352

przyjechał kilka razy na spot zabrał chłopaków na gokardy i wielki organizator. :gwizdanie:

Nie rozumiem tego napinania.... od początku izolowali się na boku a mnie szczerze mówiąc to yeahbało po kościach i śmiałem się z tego.

Nie ma co się przejmować i na siłę zmuszać ludzi.... pamiętajcie, że we własnym gronie zawsze będzie najlepiej. Są nowi i jak będziemy się integrowali to będzie git...

Co do picia... moja się rozchorowała Muszę czuwać na nimi i raczej w weekend nigdzie się nie udam

Opublikowano

ok, w sobotę u mnie. godzina dokładna będzie później, ale szykować się już, rezerwować czas. Kto będzie? Poprosze siostrę, to może porozwozi wieczorem ludzi :decayed:

Opublikowano

Chce ktoś kupić mojego polifta? Za 16k oddam

Opublikowano

ok, w sobotę u mnie. godzina dokładna będzie później, ale szykować się już, rezerwować czas. Kto będzie? Poprosze siostrę, to może porozwozi wieczorem ludzi :decayed:

Ja jak pisałem .... a we wtorek trochę w palnik dałem....

Opublikowano

Kurak ja z Ewą jesteśmy na 100% poproszę ją ładnie to zrobi nam sałatkę grecką albo z gyrosem :naughty:

Kaju nie rozpędzaj się :decayed: zrobiłeś zderzak przedni ?

[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 19:51_________________________________________________Kurak ja z Ewą jesteśmy na 100% poproszę ją ładnie to zrobi nam sałatkę grecką albo z gyrosem :naughty:

Kaju nie rozpędzaj się :decayed: zrobiłeś zderzak przedni ?

[br]Dopisany: 29 Wrzesień 2011, 19:52_________________________________________________

Nie rozumiem tego napinania.... od początku izolowali się na boku a mnie szczerze mówiąc to yeahbało po kościach i śmiałem się z tego.

Nie ma co się przejmować i na siłę zmuszać ludzi.... pamiętajcie, że we własnym gronie zawsze będzie najlepiej. Są nowi i jak będziemy się integrowali to będzie git...

święta prawda ... tam dużo ludzi przestało przyjeżdżać min. przez ... a z resztą Wojtas czyta to się opanuję :polew:

Opublikowano

Kurak ja z Ewą jesteśmy na 100% poproszę ją ładnie to zrobi nam sałatkę grecką albo z gyrosem :naughty:

super :good:

z gyrosem? :slina:

Opublikowano

Chcę sprzedać tak jak stoi, bo już kupiłem drugie audi, więc tutaj już nie będę wkładał, jedynie co zrobie, to zmienie olej i klocki, bo się kończą, rozrząd po wymianie, wahacze i końcówki nowe, zbieżność ustawiona, nosz kurrrwa, za tą cene polifta to nawet bez całego zderzaka mądry by wziął. Nie oszukujmy się, nic tutaj nie trzeba wkładać w to auto, dokładke za 50zł można wyhaczyć, osłonę pod silnik kompletną z śrubami 150, dużo wkładu? Do pełna jeszcze zatankuje.

Opublikowano

Chcę sprzedać tak jak stoi, bo już kupiłem drugie audi, więc tutaj już nie będę wkładał, jedynie co zrobie, to zmienie olej i klocki, bo się kończą, rozrząd po wymianie, wahacze i końcówki nowe, zbieżność ustawiona, nosz kurrrwa, za tą cene polifta to nawet bez całego zderzaka mądry by wziął. Nie oszukujmy się, nic tutaj nie trzeba wkładać w to auto, dokładke za 50zł można wyhaczyć, osłonę pod silnik kompletną z śrubami 150, dużo wkładu? Do pełna jeszcze zatankuje.

Osłona jakaś o Gniadego chyba leży to za flaszkę oddamy :polew: :polew: Kurde no szkoda, żeby mnie impra minęła... porozmawiam jutro z moją Panią czy da sobie radę sama wieczorem.

Opublikowano

O. no widzisz, jak będziecie mieli dokładkę to ją się ubierze całkiem :)