Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najpierw trzeba go namierzyć ... chyba ze bedzie kolęda po wszystkich sąsiadach :gwizdanie:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przebierzemy się za trzech króli :kox:

Opublikowano

rozumiem że Hornet z "berłem" na wierzchu bedzie paradował :polew:

Opublikowano

Piszesz się do trójcy? Bo ja chętnie :D a Kuraka posadzimy na sanki jako mikołaja... Tylko kto będzie reniferem... Gniady? :D

Opublikowano

rozumiem że Hornet z "berłem" na wierzchu bedzie paradował :polew:

Oj widzę, że jak kota nie ma to myszki harcują......Nabyłem nowy sprzęt XPS L702 i właśnie walczę z WIN 7... no dawno takiego syfu nie widziałem. Ciekawe ile zajmie mi przyzwyczajanie się z Xp ale na XP kiedyś też psioczyłem.... tak czy siak zakup udany.

Ze złych wieści to pękła mi sprężyna z przodu lewa.... znalazłem już springi i muszę po nie jechać do środy... :disgust:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 01:57_________________________________________________

Piszesz się do trójcy? Bo ja chętnie :D a Kuraka posadzimy na sanki jako mikołaja... Tylko kto będzie reniferem... Gniady? :D

Gniady może za osiołka robić :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

gniade są konie a nie osły :naughty:

Opublikowano

gniade są konie a nie osły :naughty:

Spać nie możesz ?? Ja dalej ustawiam kompa... obiecałem mojej że zniknie stacjonarka szybko....

oooo właśnie Piotrek dawaj tego optiplexa już :decayed: zapomniałem napisać do Ciebie :disgust:

Opublikowano

ja pracuję do 6:00 potem walę poranny browar i idę spać do 16 :wink4:

Opublikowano

ja pracuję do 6:00 potem walę poranny browar i idę spać do 16 :wink4:

Ja raczej dzisiaj nie pośpię. Walczę właśnie z wentylatorkami bo jak głupie się zapinają a nie powinny bo nie obciążam kompa.....coś namieszałem :wallbash:

Opublikowano

ja tez powoli przestawiam sie na win 7 już chyba ze 2 tygodnie ... idzie mi coraz lepiej - we wtorek ustawiłem sobie tapetę która nie zmienia sie co 20 minut :polew:

Opublikowano

ja tez powoli przestawiam sie na win 7 już chyba ze 2 tygodnie ... idzie mi coraz lepiej - we wtorek ustawiłem sobie tapetę która nie zmienia sie co 20 minut :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:

już ogarnąłem prawie wszystko. Ja kupiłem bez windy... więc musiałem postarać się... teraz mi już wszystko śmiga ale jeszcze niektóre programy muszę poszukać pod x64.

Ogólnie fajnie śmiga bo to i7 2670Q 8GB ramu, karta GF 555 3GB więc jakoś chodzi.

Opublikowano

a ja nie wiem co mam :naughty: Piotrek mi coś poskładał winamp i forum śmigają GG się nie zacina znaczy dobry komp :decayed:

Opublikowano

a ja nie wiem co mam :naughty: Piotrek mi coś poskładał winamp i forum śmigają GG się nie zacina znaczy dobry komp :decayed:

Ja tam w dooopie mam gg .... ciężkie, mozolne, przeskoczyłem na aqq i już nie zmienię bo jest fajne i lekkie :)

Opublikowano

ja kiedyś tego pingwina miałem ale coś sie zaczęło rypać i wróciłem do starego GG[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 03:48_________________________________________________nawet dobranoc nie powiedziałeś ;(

Opublikowano

ja kiedyś tego pingwina miałem ale coś sie zaczęło rypać i wróciłem do starego GG[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 03:48_________________________________________________nawet dobranoc nie powiedziałeś ;(

już pisałem, że dzisiaj nie idę spać..... na rano ma działać wszystko i starego strucla rano się pozbywam :)

Opublikowano

aaa bo już sie bałem :good: ja jeszcze 2 godzinki i kończę tą nierówną walkę :blink:

Opublikowano

aaa bo już sie bałem :good: ja jeszcze 2 godzinki i kończę tą nierówną walkę :blink:

jeszcze 3 i nasi grają :decayed: ale dzisiaj włoszczyznę obrali hahahah Włosi stali i nie wiedzieli co się dzieje hehehehe

Opublikowano

abf30148d24856e07505679e697bdf47.jpg?1322601568

ale w co w noge czy w siatke ?

Opublikowano

Piłka nożną to ja się nie interesuje...dzisiaj jakieś losowanie było... nie ważne na kogo wypadniemy i tak będą mówić, że to grupa śmierci :polew: :polew:

Opublikowano

lepiej trafić nie mogliśmy :) mamy szanse na wyjście z grupy :polew:

904a8cf7c971009b0e1477da52f3d5dd.png?1322849023[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 04:26_________________________________________________grupa B masakra :shocked:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 04:26_________________________________________________Karol kumaj to :polew:

90dc375b79c4d0def0d9d3b2686aaf31.gif?1322767347