szczuraz Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 najpierw trzeba go namierzyć ... chyba ze bedzie kolęda po wszystkich sąsiadach :gwizdanie:
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 rozumiem że Hornet z "berłem" na wierzchu bedzie paradował
kaju Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Piszesz się do trójcy? Bo ja chętnie a Kuraka posadzimy na sanki jako mikołaja... Tylko kto będzie reniferem... Gniady?
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 rozumiem że Hornet z "berłem" na wierzchu bedzie paradował Oj widzę, że jak kota nie ma to myszki harcują......Nabyłem nowy sprzęt XPS L702 i właśnie walczę z WIN 7... no dawno takiego syfu nie widziałem. Ciekawe ile zajmie mi przyzwyczajanie się z Xp ale na XP kiedyś też psioczyłem.... tak czy siak zakup udany. Ze złych wieści to pękła mi sprężyna z przodu lewa.... znalazłem już springi i muszę po nie jechać do środy... [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 01:57_________________________________________________ Piszesz się do trójcy? Bo ja chętnie a Kuraka posadzimy na sanki jako mikołaja... Tylko kto będzie reniferem... Gniady? Gniady może za osiołka robić :polew:
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 gniade są konie a nie osły Spać nie możesz ?? Ja dalej ustawiam kompa... obiecałem mojej że zniknie stacjonarka szybko.... oooo właśnie Piotrek dawaj tego optiplexa już zapomniałem napisać do Ciebie
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja pracuję do 6:00 potem walę poranny browar i idę spać do 16
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja pracuję do 6:00 potem walę poranny browar i idę spać do 16 Ja raczej dzisiaj nie pośpię. Walczę właśnie z wentylatorkami bo jak głupie się zapinają a nie powinny bo nie obciążam kompa.....coś namieszałem
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja tez powoli przestawiam sie na win 7 już chyba ze 2 tygodnie ... idzie mi coraz lepiej - we wtorek ustawiłem sobie tapetę która nie zmienia sie co 20 minut
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja tez powoli przestawiam sie na win 7 już chyba ze 2 tygodnie ... idzie mi coraz lepiej - we wtorek ustawiłem sobie tapetę która nie zmienia sie co 20 minut :polew: :polew: już ogarnąłem prawie wszystko. Ja kupiłem bez windy... więc musiałem postarać się... teraz mi już wszystko śmiga ale jeszcze niektóre programy muszę poszukać pod x64. Ogólnie fajnie śmiga bo to i7 2670Q 8GB ramu, karta GF 555 3GB więc jakoś chodzi.
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 a ja nie wiem co mam Piotrek mi coś poskładał winamp i forum śmigają GG się nie zacina znaczy dobry komp
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 a ja nie wiem co mam Piotrek mi coś poskładał winamp i forum śmigają GG się nie zacina znaczy dobry komp Ja tam w dooopie mam gg .... ciężkie, mozolne, przeskoczyłem na aqq i już nie zmienię bo jest fajne i lekkie
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja kiedyś tego pingwina miałem ale coś sie zaczęło rypać i wróciłem do starego GG[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 03:48_________________________________________________nawet dobranoc nie powiedziałeś ;(
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ja kiedyś tego pingwina miałem ale coś sie zaczęło rypać i wróciłem do starego GG[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 03:48_________________________________________________nawet dobranoc nie powiedziałeś ;( już pisałem, że dzisiaj nie idę spać..... na rano ma działać wszystko i starego strucla rano się pozbywam
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 aaa bo już sie bałem ja jeszcze 2 godzinki i kończę tą nierówną walkę
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 aaa bo już sie bałem ja jeszcze 2 godzinki i kończę tą nierówną walkę jeszcze 3 i nasi grają ale dzisiaj włoszczyznę obrali hahahah Włosi stali i nie wiedzieli co się dzieje hehehehe
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 ale w co w noge czy w siatke ?
hornet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Piłka nożną to ja się nie interesuje...dzisiaj jakieś losowanie było... nie ważne na kogo wypadniemy i tak będą mówić, że to grupa śmierci :polew:
szczuraz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 lepiej trafić nie mogliśmy mamy szanse na wyjście z grupy [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 04:26_________________________________________________grupa B masakra [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 04:26_________________________________________________Karol kumaj to
Rekomendowane odpowiedzi